vineri, 15 februarie 2008

Boobs of the day - Selita Ebanks

Some kind of uberfotovideomodel....don't know who she, but definitely would hit it...foarte frumos corpul si mai e nevoie sa zic ca imi place pozitia ei din prima poza?...


via bastardly

Supernatural Preview - S03 E12 - Jus In Bello

Well, let's just say we'll miss it till April/May, cand se zice ca vor mai aparea vreo 5 episoade...



this looks like fun

Femei nebune

Aseara am iesit cu Alex pana in oras (de fapt pana in Cora, dar tot iesit se numeste) sa luam papa bun de la KFC. Pe drum remarca Alex: Bah... voi femeile va prostiti la sarbatori?

Nu cred ca se poate prosti cineva dintr-o data, dar probabil ca uneori iese mai mult in evidenta. Si chiar asa e... Uneori ma intreb care sunt mai prosti: barbatii sau femeile? Cred ca fac cu randul. Cred ca singura diferenta e ca femeile sunt un pic mai nebune.

Pai cred ca trebuie sa fi dusa cu pluta sa te cuplezi cu OJ Simpson. Ca este un sfant nu de alta. Proasta aia acum e in spital si se pare ca trebuie sa i se faca operatie pe creier. Prietenul ei cel inofensiv spune ca era beata si a cazut, medicii spun insa ca se vede ca a fost batuta. Cum frate sa ai incredere intr-un asemenea psihopat?

Alta nebuna s-a indragostit de pacientul ei schizofrenic. Il trata intr-un spital puscarie... si colac peste pupaza ii face si un copil... si abia asteapta ca iubitul ei care aude voci sa iasa din puscarie ca sa creasca impreuna copilul ala si sa-i ofere un mediu de viata normal si un viitor luminos si plin de sanatate mentala.

In alte cazuri disperarea atinge cote nebanuite. Disperarea sau frustrarea. Cica o poloneza era frustrata. Vroia si femeia sex ca nu mai avusese parte de asa ceva de mult... 700 de barbati au refuzat-o. WTF??? Inca un mit s-a naruit. Eu credeam ca daca ies pe strada si zic ca vreau sa fac sex... am macar cateva zeci de pretendenti. Dar sa te refuze 700 de barbati? Cat de stramba trebuie sa fii ca sa ajungi in situatia asta? Cica nebuna a sunat la pompieri si la alte servicii de urgenta pentru a obtine ce vrea. A dracului urgenta!

Uneori ma minunez cat de nebuni pot fi oamenii. Si nu aia cu dunga rosie pe buletin, ci oamenii care sunt considerati sanatosi din punct de vedere clinic.