joi, 13 august 2009

Tim Burton's Alice in Wonderland

Odata cu postarea de mai devreme mi-am adus aminte de inca un film pe care il astept cu nerabdare. Alice in Wonderland mi se pare foarte asemanator din punct de vedere vizual cu The Imaginarium of Doctor Parnassus. Insa Tim Burton garanteaza si acel dram de nebunie si ciudatenie atat de caracteristic lui. Plus ca voi avea ocazia sa-l vad iarasi pe Johnny Depp intr-un rol atat de... nici nu stiu cum sa-l descriu. Oricum omul asta are un talent fantastic de a interpreta excelent cele mai bizare roluri.

Ah si sa nu uit: Helena Bonham Carter. Care are de asemeni o inclinatie aparte catre rolurile un pic mai iesite din tipar (ca si in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - film in care a jucat tot alaturi de Jhonny Depp).

Mai apare si Anne Hathaway. Femeia asta are ceva special, niste trasaturi care se potrivesc de minune decoririlor povestilor. Si incepe sa dea semne ca e pe cale sa devina o actrita adevarata (lui Alex nu-i place deloc de ea :D)



via

The Imaginarium of Doctor Parnassus - trailer

Inca un film pe care abia astept sa-l vad. Trailerul arata super misto. Terry Gilliam pare sa fi facut o treaba extrem de buna. Plus ca actorii alesi sa-l inlocuiasca pe Heath Ledger sunt foarte de potriviti: Johnny Depp, Colin Farrell, Jude Law.