marți, 4 septembrie 2007

Japonezi

Daca mergeti in Japonia nu va inscrieti la niciun concurs ca s-ar putea sa nimeriti asa.

Voiture = Masina

Inca una de la gsp/mysport: unul dintre principalii creatori de articole de la mysport preia un articol de aici si il traduce. Numai ca in loc sa priceapa din articol ca fotbalistul a murit intr-un accident de masina, el pricepe ca a murit intr-un accident aviatic in timp ce se intorcea de la nu stiu ce meci. Ori asa a priceput, ori omul cauta senzationalul mai ceva ca Libertatea.


GSP nu verifica articolul, dar il pune pe pagina lor. Hmm, cred ca imi fac si eu cont pe mysport si incep sa pun tot felul de perle si de scenarii fantastice.


Eu ma intreb asa ca om: daca omul venea de la un meci, nu venea cu toata echipa cu avionul?. Daca stirea ar fi fost reala, nu ar fi trebuit sa fie vorba despre o echipa intreaga de fotbal care a murit? Era mai important un om ca 24 sau 50 cu tot cu oficiali si echipaj? Unii dau copy + paste fara sa gandeasca un pic.

Televizorul si programe

Cand eram mic, ma uitam foarte mult la TV, in special la Cartoon Network, si asa am invatat engleza cu Scooby Doo, Flinstones, Snagglepuss si restul. Pe masura ce cresteam, incepeam sa stau din ce in ce mai putin la TV. De cand am calculator si am inceput sa ma uit la filme luate de pe Internet, TV-ul valoreaza foarte putin pentru mine. Mai dau din cand in cand pe Cartoon Network in speranta ca nu voi auzi dublajul in romana, dar slabe sanse.

Cand eram mic, devoram orice meci de fotbal vazut la TV, de la cele din campionatul nostru pana la cele din Primera Division, Premier League, Serie A sau Bundesliga si in top erau partidele din CL si fazele finale ale Cupei UEFA si Cupei Cupelor. Acum nu mai am rabdare sa ma uit nici la meciurile Stelei din campionatul romanesc (in afara de cele mai interesante, adica cu Dinamo, Rapid, poate CFR si Poli Timisoara) sau daca ma uit la ele, vor fi date pe mute in timp ce ma joc ceva, citesc o carte sau ma uit la un film pe calculator. La CL ma uit in continuare pentru ca partidele au un ritm extraordinar de obicei, fazele finale ale Cupei UEFA sunt si ele de obicei vizionabile. Apoi ma mai uit la majoritatea meciurilor lui Chelsea, la un Real - Barca (desi Barca a inceput sa-mi displaca, pentru ca a luat locul Realului de acum cativa ani, Real care era mereu ajutat de arbitri), la unele meciuri din Serie A. (ma uit la meciuri pentru ca sunt transmise pe net, nu pentru ca si-ar da seama vreun post TV de audienta pe care ar face-o un asemenea meci.) (apropo, sunt singurul care a crezut ca se uita la un alt meci cand a vazut rezumatul ultimului meci al lui Juventus si a vazut ca in aceeasi partida, s-au dat 2 penaltiuri si ambele impotriva lui Juventus????)

Sunt convins ca in situatia mea se mai afla multi romani (poate chiar milioane, desi ma indoiesc) si care se asteapta ca televiziunile sa introduca ceva mai atractiv, ceva mai interesant, ceva care sa nu le insulte inteligenta. (cat de tare era Fort Boyard)

Vara asta aducea semne bune: Pro Tv aduce Prison Break, Supernatural...probabil continua cu CSI NY si ce programe noi mai aveau....mda, slabe sanse ca sa se intample asa ceva...Prison Break pus la ora 23:00, Supernatural pus la ora 00:15...sa se uite ma-sa lui Sarbu la ele la ora aia, ca mama munceste a doua zi de dimineata si nu poate sa se uite...deci va trebui sa pun serialele astea pe dvd-uri ca sa le vada si familia mea.

Despre fotbalul din Romania, mai are rost sa zic ceva? te-ai astepta ca idiotii de Dragomir si Sandu sa realizeze ca daca incep sa fie cinstiti si toate partidele sa se joace pe teren, ca lumea va reveni in fata televizoarelor? Neah...ei se lauda ca au vandut drepturile de televizare cu 8-9 mil de dolari sau cat dracu le-au dat...pai daca steaua, dinamo, rapid isi vor negocia drepturile de televizare separat de restul, se duce dracu vaca lor de muls.

Intre timp, eu ma uit la TV doar la meciurile din CL si unele din UEFA si unele meciuri ale Stelei, la AXN cand dau CSI NY si Criminal Minds, la Discovery si Animal Planet si National Geographic si la Pro Cinema (as putea jura ca postul asta TV nu face parte din acelasi trust ca Pro TV, Acasa si alte prostii, pana vad reclamele idioate cu actiunea sexi) cand mai este cate ceva interesant.

Articol despre sani

Da, da, da, cresc sanii, tatele, bidoanele, balcoanele, pepenasii, ananasii, cum vreti sa le spuneti...this is like so cool...asta da epoca in care sa traiesti, pana si tatele au inflatie...partea nasoala din articol e aia cu faptul ca fetele isi incep viata sexuala pana in 15 ani, ceea ce inseamna ca pana la varsta legala de 18 ani, noi, astia mai batrani, avem toate sansele sa dam de una care a fost ciuruita deja de toti mucosii...dar cresc tateleeeeeeeeee!!!!!!
P.S.: Sunt un fan al sanilor, rareori al fundurilor(desi sunt unele staruri porno gen Kobe Tai (don't get me started on the Asian fetish), Naomi si altele de ajung sa imi reconsider pozitia), picioarelor, fetelor, limbilor, dintilor(?!) si al ce altor parti anatomice or mai fi