luni, 22 decembrie 2008

Quote of the day

Citatul zilei (de ieri, ca sa fiu exact) vine din filmul Running with Scissors:

My turd is a direct communication from the Holy Father.

Filmul este inspirat din memoriile personajului principal, are momente amuzante, dar per total este o drama puternica (mai ales ca este real)

Un corp superb

Nu am idee daca am mai pus sau nu poza asta (si sa dea naiba daca am rabdare sa caut), dar asta e un corp superb...nici nu mai zic nimica de fata domnisoarei, care este angelica

...se vede ca sunt odihnit dupa o zi intreaga de muncit in pauzele de FIFA (m-as muta in Africa de Sud ca astia de la mine din companie au liber de pe 15 decembrie pana pe vreo 15 ianuarie)

In the mood for love...

Una din melodiile principale ale unui film absolut senzational. Shigheru Umebayashi a creat o atmosfera incredibila cu muzica lui...Si apoi vocea catifelata a lui Nat King Cole care canta obsedant:

O! Brad frumos! :D

Si anul asta m-am chinuit sa-mi aranjez un bradut frumos. Inca mai schimb locul globletelor si Alex rade de mine. E mic, din plastic, populat de cateva crengute de brad "adevarat" si-mi place tare mult:D.

De dimineata

Asta am vazut de dimineata cand am scos nasul pe geam sa vad cam cat de frig e afara...Dupa ce am cascat gura suficient si m-am minunat pana mi-a inghetat fundul, am inceput sa vociferez sa-l scot si pe Alex din paturi sa vada si el minunea si sa fac niste poze :D