joi, 24 ianuarie 2008

Boobs of the day - Hollie Bowerman reloaded

...la cererea sutelor de cititori (cred ca sunt macar o suta) care au intrat de pe google cautand o poza cu tatoa...domnisoara Hollie Bowerman si au gasit acest blog...

Mireasa la 10 ani

Intotdeauna am fost de parere ca traditia ar trebui sa aiba un rol foarte important in societate si ca nu este bine ca tot ce inseamna obicei vechi sa fie inlaturat. Insa cand vine vorba de casatorie la 10 ani... obiceiul rromilor (ca daca zic ca sunt tigani poate ma ataca aia de la CNCD) cred ca lucrurile ar trebui privite altfel.

In Roznov (unde o fi si asta...) o pustoaica de 10 ani a fost maritata cu un adolescent de 17. Ca asta e obiceiul si "nu aveti ce ne face" (asa a declarat bulibasa din sat). Pustoaica a fost chiar afectata cand politia a venit sa ancheteze cazul. Cred si eu, cand un copil este educat in felul asta, cand trebuie sa renunte la inocenta si puritate de la 10 ani... cand nu stie ca asa ceva nu este normal si ca ar trebui sa se joace cu papusile si nu sa faca mancare si copii... cred si eu ca e afectata.

Cum de nu sunt in stare organele abilitate sa dea legi aspre pentru a impiedica astfel de parctici? Cum de isi permit sa dea legi ca sa scuteasca importul de motociclete de accize, dar cand vine vorba de a proteja inocenta si viata unui copil nimic nu se intampla pt ca "nu aveti ce ne face"... Stiu ca in parte problema vine si de la societate, si multi nu zic nimic cand vad ca asa ceva se intampla de frica sau ca "e treaba lor nu ma bag", insa nu cred ca legea e suficient de aspra ca sa impiedice ca asa ceva sa se mai intample.

Tare sunt curioasa, copila aia care la 10 ani a devenit nevasta... mai are vreo sansa la un viitor si o viata cat de cat normala? Pentru ca cred ca asa ceva te lasa tarat pe viata.

Poze de pisica

Da. Poze de pisica. Sau mai corect spus facute de o pisica. Un motan de 3 ani care umbla cu camera foto la gat si face poze... are si site, iar pozele facute sunt chiar misto.