vineri, 18 iulie 2008

And we're off!!!!

To the seaside, to the seaside, to the seaside (me in my "TO THE AIRPORT" voice)

Presto (2008)

Presto este un filmulet mic de la Pixar si despre care am inteles ca il ruleaza in cinema la americani fix inainte de Wall-E (abia astept sa il vad)



vazut prima oara la piticu

Vecini....

Vecina de dedesubt avea obiceiul sa bage manele la 5 dimineata... s-a lasat de obiceiul asta pana la urma... dupa ce am chemat politia pe capul lor si le-am facut scandal de nenumarate ori.

Vecinii de langa ciocaneau si dadeau niste petreceri de se zguduia lustra in casa. Cand nu faceau galagie, erau extrem de linistiti. Acum in locul lor sta o familie tanara cu un copil, iar nevasta isi inchide barbatul pe balcon cand se supara pe el.

Vecinii de deaspura... ei bine intr-o vreme era un cuplu de "etnie minoritara" care nu erau in stare sa-si stapaneasca copilul de 1-2 ani care facea ca toti dracii si care arunca tot ce prindea, de la balcon. Mama, de o finete si inteligenta rara, iesea pe balcon si urla de la etajul 8 la lume sa nu-i fure obiectul aruncat de copil. Apoi in locul lor s-a mutat o domnisoara care in prima seara de sedere ne-a inundat. Si pe vecinii de dedesubt. Apoi liniste.... o!... dulce liniste!

Pana azi-noapte.

Acum nu sunt sigura ca era exact de deasupra noastra, dar eu asa cred. Un cuplu tanar dupa voci si energie. Femeia aia si-a luat bataie 3 ore in continuu, in timp in care eu ma chinuiam sa adorm si Alex dormea ca-n sant, nimic nu-l deranja. La un moment dat batausul urla ca Tarzan in jungla, iar Jane a lui tipa ca mai bine se arunca de la balcon decat sa o mai bata. S-au alergat, au lovit in usi de parca venea sfarsitul lumii, tipa urla, el si mai tare ce ea, sunete surde de lovituri si pumni... Vroiam la un moment dat sa chem politia. Dar ce rezolvam? Lua dobitocul amenda, si apoi se intorcea la calcat in picioare proasta care sta cu el si care probabil isi spune: "dar ma iubeste! e vina mea ca il supar si nu se poate abtine!"

Cat de mult mi-ar placea sa nu am vecinii atat de aproape... la cateva sute de metri ar fi bine.

Terminator Salvation (2009) - trailer

A aparut trailerul pentru Terminator Salvation. Christian Bale arata ca de obicei tare bine, trailerul e interesant, dar nu spune foarte multe. Pe mine insa m-a facut curioasa :D



via zoso