luni, 6 octombrie 2008

Bond / Daniel Craig... you lucky bastard!

GQ Magazine a hotarat ca este cazul ca domnul Bond sa fie reunit cu unele dintre domnisoarele care au avut bunavointa de a-i tine companie de-a lungul timpului. Nici nu e de mirare ca pare atat de multumit...





via

Boobs of the day

Afectiune sau pedofilie?

Stiu ca suna dur titlul dar la asta se rezuma postul asta.

Dimineata in 104. La radio o emisiune. Farse... Noul radio ZU, cu farsorii ei de 2 bani, cu jigniri si subiecte jenante... Ascult de voie-de-nevoie farsa (deh daca nu am casti sa le infig in urechi sa nu mai fiu nevoita sa ascult toate tampeniile...). Ei bine, nu credeam ca pot auzi dume mai mari, dar m-am inselat. Unul dintre prezentatori (ascultatorii fideli de radio ii stiu, dar eu habar nu am cine-i cine) spune ceva care m-a lasat masca. Se vorbeste de madam Ciumac (cine o mai fi si asta) si de al sau barbat Tolea. Si zice omul ca a vazut in "ziarul" Click! o imagine scabroasa!!!!! Scabroasa? ma intreb eu... Oare ce naiba au arata oamenii aia in ziar?

Ei bine asta e poza. Si continua omul: "De unde naiba e obiceiul asta de a pupa copilul pe gura?" (citat mai mult sau mai putin fidel). Deci faptul ca omul isi pupa pe gura copilul reprezinta un gest "scabros"....

Deci mai nene! Tu ala de la ZU Radio! Ai o mare problema daca gestul plin de iubire si afectiune de a-ti pupa copilasul pe gura este unul "scabros"! Faci cumva confuzie intre dragoste de parinte si pedofilie si incest? Ca eu asta pricep.

Atunci cand nu poti deosebi un semn de reala afectiune de unul sexual, ai o mare problema. Inseamna ca copilul tau cand se va intinde sa te pupe se va intalni cu obrazul tau tepos.

Pe vremea cand mancarea speciala pentru bebelusi nu exista, incalzire centralizata nici atat si cand copii care ajungeau la varsta de 5 ani erau niste norocosi, mamele care traiau in pestera cu copii lor obisnuiau sa mestece mancarea bine si apoi sa le-o dea in gura copiilor. Presupun ca si acesta e un gest "scabros". Insa daca e sa ne uitam un pic la evolutie si sa ne folosim un pic bunul simt (acolo unde el exista), vedem ca astfel de gesturi au ramas sub forma instinctuala si rudimentara si la cateva mii de ani distanta cand copii mananca piure de mere la borcanel, au aparate speciale care le incalzeste laptele sau scutece de unica folosinta. Intotdeuna tendinta naturala al unui copil de a-si manifesta afectiunea fata de un parinte este prin pupicul pe buze. Si nu vad nimic scabros si anormal de a-i raspunde la fel.

Si daca lumea este atat de murdara, bolnava si perversa, chiar trebuie sa vedem peste tot mizerie si intentii "criminale"? Chiar si acolo unde ele nu exista?

Pentru ca daca e sa o luam pe panta asta, toate mamele si toti tatii care-si pupa copilasul pe gurita, ar trebui sa fie decazuti din drepturile parintesti si inchisi pentru pedofilie si incest.