luni, 13 aprilie 2009

Demotivational poster - This does not concern you

this made my day

Boobs of the day - Moon Bloodgood


bloody good, indeed

Surprise, Muthafucka!!!

Muzica de vreme urata

Intamplator azi am redescoperit doua dintre melodiile mele preferate. Le stiu de cand lumea si pamantul, dar cat de placut este cand le "reintalnesc"... ca un prieten vechi si bun a carei companie neasteptata aduce numai bucurie. Si culmea... merg tare bine cu vremea intunecata de afara.




Vine Pastele

A mai inceput o saptamana. Pentru credinciosi e Saptamana Patimilor (parca), pentru restul e saptamana premergatoare imbuibatului cu oua rosii, drob si cozonac. Si pasca! Si iarasi incepe lumea sa se "simta", sa emita maxime de genul "Vine Pastele, trebuie sa fim mai buni". Asa e si de Craciun, la fiecare sarbatoare mai mare, oamenii isi aduc aminte ca trebuie sa fie mai buni. De 2-3 ori pe an... sa nu bata la ochi.

Bifeaza in agenda personala 1 leu dat cersetorului din colt = fapta buna si trece mai departe. Ieri am auzit la radio o campanie umanitara pentru spitalul Marie Curie. Idee e ca se da SMS la un numar de telefon, iar aia 2 euro taxati pe SMS-ul tau se duc in contul spitalului, urmand sa fie folositi in beneficiul copiilor cu probleme la inima. O initiativa laudabila, dar tare sunt curioasa cat succes va avea. Probabil ca se vor da mesaje, mai ales in perioada asta cand "credinciosii" se simt cu musca pe caciula si trebuie sa faca fapta lor buna bianuala... si apoi? As vrea peste o luna sa se anunte cati bani s-au strans. Si apoi peste inca o luna.

In fine... asta e iarasi o perioada a anului care-mi aduce aminte cat de ipocriti sunt oamenii in general. Nici anul asta nu o sa ma duc la slujba de Pasti, cu toate ca am mers multi ani la rand. Intr-un an, in timp ce se canta "Christos s-a inaltat..." m-am trezit intrebandu-ma ce caut eu acolo. Raspunsul a fost simplu: un motiv de a ma intalni cu prieteni vechi si pe care nu i-am mai vazut demult, cu care sa merg la o bere dupa slujba. Foarte tare nu? In afara de ipocrizia mea, m-a deranjat si cea a celor care-si faceau cruci pana in podea, dar se injurau si se inghionteau sa ia lumina... Asa ca am preferat sa nu ma mai duc. Daca vreau sa ma intalnesc cu prietenii mei, ma pot intalni si dupa slujba nu?

In alta ordine de idei... abia astept sa mananc drob facut de mama si sa ma indop cu pasca.