joi, 6 septembrie 2007

Roisin Murphy - Overpowered

O melodie superba....abia azi am aflat cine o canta, desi dupa voce banuiam ca ar fi solista de la Moloko...pacat ca Moloko momentan nu mai canta impreuna...dar sper ca macar Roisin va mai scoate melodii bune

Gadget

Uite asa o chestioara mi-ar placea si mie. Pare a fi utila si celor care nu stiu sa danseze.

Numerele de telefon

Scrieti-va numarul de telefon pe o foaie de hartie si inramati-l pentru ca din 3 mai 2008 se va schimba. Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) s-a hotarat ca cele 6 cifre ale numerelor de telefon (7 in Bucuresti) sunt insuficiente si creeaza pesemne confuzie, si ca din 2008 vor fi 10! Se vor adauga tot felul de indecsi locali, regionali, geografici si eventual si planetari, nu de alta dar martianul cu acelasi nr de telefon ca si al meu sa nu devina confuz si sa sune pe Pamant.

Se pare ca doar 112 va ramane neschimbat. Pai dar si ala nu are nevoie de prefixuri? Daca eu sunt in Cluj si nimeresc la serviciul de urgenta din Arges? Aici se explica ce si cum, dar vreau sa stiu si eu.... de ce? In conditiile in care unii amarati abia isi tin minte propriul numar de telefon asa cum este el acum, cum se vor descurca cu 10 cifre?

Vreau si eu sa stiu o treaba: decizia asta a fost luata ca era nevoie? Si daca da, de ce? Sau trebuia si ANRCTI sa se prefaca ca munceste si sa mai ia niste bani?(Nu le plang de mila operatorilor de telefonie, insa in ultima instanta banii aia tot consumatorul ii va da, in conditiile in care decizia asta ii va ingreuna viata destul de multa vreme)