marți, 6 ianuarie 2009

Babe of the day - Florence Faivre


Tipa apare in The Coffin si are un fund beton si o fata superba, dupa cum se observa mai sus

Faza zilei - The Coffinnu cred ca le voi posta pe toate cele din Tokyo Gore Police...ca sunt cateva NWS si nu pt cei slabi de inima sau saraci cu duhul

...da, ala e sange...

Inapoi

Inapoi din tara mancatului, bautului si dormitului pana la ore obscene (10-11!!!!!!!!) Inapoi la munca si la autobuze aglomerate si pline de oameni nervosi.

Azi pentru prima data am vazut ninsoare si am constatat ca am uita camera acasa :((. Insa e un pic de zapada pe jos si macar nu mai e frig degeaba. Imi doresc mormane de zapada, derdelusurile copilariei mele cand imi rupeam salopeta de fas la fund de atatea alunecari la vale si opriri in masinile parcate pe drum. De oamenii de zapada strambi si fara palarie, de bulgarii aruncati la nimereala, de albul nesfarsit care parca acoperea tot ca o patura groasa de vata. Si de sunetul pe care-l face zapada sub talpa. Sunetul ala, parca singurul care strabate prin zapada care amortizeaza tot restul. Mi-e dor de o iarna adevarata, si frica ca nu o sa mai am parte de asa ceva decat daca ma duc in creierii muntilor.