duminică, 25 noiembrie 2007

Europarlamentarele lu' ma-sa

Sa ia pula toti europarlamentarii, toti deputatii, toti oamenii politici!...cum adica uninominalul nu e valid ca au fost doar 20 si ceva %, dar europarlamentarele sunt valide desi au fost tot cam atatia? Sa ia pula toate jigodiile din Senat...ii voteaza doar prostii astia batrani...cum nu ai drept de vot pana la 18 ani, nu ar trebui sa ai nici dupa 70-75 de ani, cat este durata medie de viata, pentru ca nu e normal ca cineva care este posibil sa nu mai apuce 3-4 ani sa voteze cine sa conduca tara, cum sa fie constitutia si alte prostii...dar de ce ma mir cand in parlament si in senat nu vezi oameni sub 30-40 de ani, dar vezi presedinti de senat care se pierd pe holuri la 89 ani?
Pentru toata clasa politica: Luati pula!

Chestii de weekend

* Comentariu la Ajax - Vitesse: "Huntelaar a vrut sa loveasca mingea cu capul, dar a ratat sutul"...in conditiile in care omul lovise mingea, dar ratase poarta...am ramas HA?...ce dracu a zis?
* Astia de la GSP nu sunt in stare nici sa scrie Vidic cum trebuie
* Romania a picat cu Franta, Serbia, Lituania, Austria si Insulele Faroe...problematic, dar macar un locul 2 este posibil...nu ma intereseaza, dar imi dau cu parerea
* Steaua a batut Dinamo cu 1-0 si ich bin uberhappy...la cum se juca meciul, eram sigur ca vom rata ocazie dupa ocazie si dinamovistii vor inscrie la prima ocazie serioasa....Lacatus bifeaza prima victorie impotriva lui Dinamo ca antrenor (ca jucator i-a cam batut pe unde i-a prins)
* Am vazut mai multe filme recent despre care trebuie sa scriu, probabil in curand vor urma poze din weekend
* Cat de idiot sa fii sa pui uninominalul sa se incheie la 8, dar europenele la 9? era asa de greu sa se termine la aceeasi ora? Mare bataie de joc, am votat doar la uninominal, pentru ca nu merita nici unul la europene