marți, 26 februarie 2008

Hancock (2008) - trailer

Will Smith + Homeless Superhero = Muhahaha...Greenpeace remembers it!!!

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008) - trailer

It's just a bong... - He said he got a bomb!!!!...abia astept...daca e la fel de bun ca primul, ar fi perfect:

Funny Games - 1997 si 2008 trailere

Pot sa jur ca trailerele sunt identice....inteleg ca filmul e un remake, dar se face remake si la trailer?...poate ia si asta un Oscar pentru scenariu adaptat...

Funny Games 1997:Funny Games 2007 cu Naomi Watts, Tim Roth si Michael Pitt (americanul ciudat din The Dreamers):Am aflat si ca e acelasi regizor, dar tot mi se pare o lene incredibila sa faci acelasi trailer cu aproximativ aceleasi imagini...probabil ca le voi vedea pe amandoua

Taken (2008) - Trailer

Liam Neeson....that pretty much says it all....si Famke Janssen...I have a crush on her since Love & Sex....unul din cele mai bune discursuri vazute vreodata intr-un trailer:

Duminica

Duminica a fost cald si soare asa ca am reusit sa-l conving si pe Alex sa iesim din casa la o plimbare. Am ajuns in Parcul Morarilor. O gramada de lume, o gramada de copii si o gramada de caini.

Masina care i-a placut lui Alex
Masina care mi-a placut mie :D
In parc
Rate...Caini...
Pascarusi...
Alte rate...
Foisorul din parc
Zona de joaca pentru copii. Mi s-a parut tare misto vaporasul


Copil care ii furase urechile lui Mickey Mouse
Pisici.
Toate stateau ca la fotografMagazin de sicrie (sau cum s-o numi). In fiecare seara sub unul dintre sicrie doarme un caine maidanez bagat acolo de catre patron. Super tare sistemul de paza... insa cine sparge pompele funebre? oricum cainele trebuie sa fie foarte bine educat daca nu strica nimic pe acolo.