joi, 3 ianuarie 2008

African Nations Cup mistake - Football365


Am tot ras eu de GSP (nu in ultima vreme, ca nu i-am mai citit), dar in sfarsit am vazut si eu o gafa la Football365...o comit si ei, dar mult mai rar (nici nu-mi aduc aminte ultima oara cand am vazut o gafa la ei)...acum au comis-o: i-au facut africani pe brazilianul Cacapa si pe spaniolul Jose Enrique de la Newcastle United (no wonder Allardyce will have problems this January)...in alta ordine de idei, mi-a placut faptul ca Adebayor a declarat ca persoana pe care o admira cel mai mult este Halle Berry (yeap...me digging her boobies too)

Boobies of the day - Mallika Sherawat

Vazuta in film cu Jackie Chan de pe Pro Tv din seara asta, buna din cale afara, indianca (cat de bune sunt indiencele si cat de urati sunt indienii...oare asta e o lege a compensarii?)







Poze cu animale (in general doggies) din decembrie si de azi

N-am mai facut de ceva vreme un post d-asta (lista de chef, timp, de poze :D), so here it goes

Food? Please? Pretty please?

Asta de se uita fix la camera e venit recent in cartier si cea care se uita parsiv la camera si are pulovaras pe ea este Frumusica.

You still not dead? We have all the time in the world...we be like Chuck Norris, we do not sleep, we WAIT.

Ha...me be the master of tha food...-

Me be eating tha food....

Crap...they found us...

Is cel mai frumos catel din Pantelimon...zi ca mine, ca altfel te mananc ca pe un japonez (our beloved Batman)

Aaaahhh.....aaaaaaaaaaaa......am zis ca nu mai mananc crispy strips de la KFC...(muhahaha...him be scremating)

You be photographing us or what? We be freezin' here...

Un catel rusinat de costumatia sa....

I iz the electric dog...friend of the electric cat

Me be having a naspa day...do not touch me... or else....

Caine cu dor de stapana....

Me be sleeping...quiet or I kill you...or play with you...


Bastard be flashing me with tha photo...hate him...except when he plays with me...then I love him...he be tha greatest master ever

Stupid woman...she be flashing me when me sleeping...

I hate her...m-a trezit si imi falfaie o ureche acum....

Early Christmas morning...flashing again...stupid boyfriend of my master...he had to bring the camera....

O hai...dog be watching TV....dog be falling asleep...nuthin' on TV...

Mielul de Paste...are doar 5 kg si carnea batrana...dar as face bani cu ea prin metrou pe post de Vasilica...

Nu ieseau astia pentru poze pe frigul ala...nici de-ai naibii, nici pentru mancare....

Ciobanescul asta era in fata la o farmacie si ignora latratul a vreo 3 caini ce erau dupa un gard la vreo 5 metri mai incolo...

Asta e cainele cu ditamai urechile clapauge si poza e de azi dimineata....him be cute

Rottweillerul asta daduse de zapada si se tot plimba tantos prin ea pe langa cimitirul Militari...

Astia erau la coltul blocului mamei...nu mai vazusera zapada si vroiau gangbang pe ea...

Asta fusese lasat la usa si era trist si avea o fata de milog si de speriat...

Asta parca e fratele lui Batman...culoare asemanatoare, dat din tot fundul, nu doar din coada, haios rau

Emisiuni TV

Butonand la Tv am nimerit pe FluxTV... la ora asta e o emisiune in care se prezinta designul interior al unor apartamente. Astazi este prezentat apartamentul mirificei si mirobolantei Adriana Bahmuteanu. Saraca femeie nu este in stare sa lege 2 fraze coerente. Isi prezenta foarte entuziasta optiunile in ceea ce priveste mobilierul din apartamentul ei... rar mi-a fost dat sa mai vad la tv (in afara de politistii de la Rutier) pe cineva mai cacait in exprimare. Cireasa de pe coliva a fost in momentul in care am auzit expresia "da bine". Nu stiu altii cum sunt (vorba lui Creanga), dar eu cand aud expresia asta mi se face rau. Cred ca nimic altceva nu poate exprima mai bine parvenitismul si dorinta de a face ceva si de a avea ceva doar de ochii lumii. Ceva de genul... am carti in biblioteca... ca da bine... sa vada lumea ca citesc... nu conteaza faptul ca sunt semi-analfabet, important e sa creada lumea ca sunt cult si citesc mult.

Acum cativa ani ... destul de multi de fapt... nu intelegeam oroarea unor oameni fata de expresia asta. Acum o inteleg, mai ales cand expresia este folosita doar de un anumit gen de oameni. Mai inspaimantator este faptul ca astia apar la televizor si copiii nostri ii pot percepe ca pe niste modele. Brrr... si ma mai mir cateodata ca nu mai deschid televizorul cu zilele.

La Multi Ani!

Inapoi la munca dupa 6 zile de stat la munte. Am fost la Brasov si a fost superb. Eu cel putin am fost tare incantata, mai ales pentru ca nu speram sa facem Revelionul la munte ci in Bucuresti. Slava domnului ca Alex nu a mai trebuit sa lucreze pe 31.

Am ajuns pe 28 seara si in afara de baut bere si stat la barfa nu am facut nimic iesit din comun. Pe 29 am fost pana la Curmatura. Ei bine asta a cam fost pentru mine piesa de rezistenta a vacantei asteia. A fost pentru prima data cand fac un traseu iarna si a fost tare obositor pentru mine, dar a fost atat de misto incat a meritat tot efortul (stiu ca toata lumea ajunge acolo, dar cu forma mea fizica extraordinara asta chiar a fost o realizare) asa ca seara am baut in cinstea mea, eu cel putin. Seara am ajuns la un amic al lui Bogdan, baut si acolo vin fiert (dar tot cel mai bun e ala de la Curmatura) si am ajuns intr-un final dramatic acasa rupti de oboseala. Inutil sa mai adaug si faptul ca pe 30 am zacut toata ziua... ne-am tarat prin casa ca niste pensionari.

Pe 31 planul era sa ajungem sa ne dam cu punga pe zapada, dar pt ca ne-a dovedit frigul, ne-am refugiat in primul bar disponibil cu cate o bere in fata. A urmat apoi un sprint pana la supermarket... bineinteles ca nu cumparasem nimic pentru Revelion....doar prajiturile, dar ce e Revelionul fara bautura? Am refacut stocul de bautura, si cuminti in fata tv-ului, am asteptat sa se faca ora 12. Am ciocnit paharele cu sampanie, ne-am uitat la artificii... si pe la 2:30-3 dormeam ca niste pruncusori.

Pe 1 am iesit doar eu cu Alex la plimbare sa vad si eu Piata Sfatului cum se cuvine. Pacat ca aproape totul era inchis. doar cateva baruri si cam atat. Am vazut si Turnul Negru si pe cel Alb, am facut si o vizita la KFC (crispy strips....inca imi lasa gura apa) si apoi am facut marea descoperire...pahare cu vin fiert mari! 500 ml! Am baut vinul pe o bancuta, insa porumbeii mutanti de acolo ne tot dadeau tarcoale. Tare amuzanti erau in momentul in care te faceai ca arunci ceva pe jos, incepeau sa caute disperati sa vada ce si unde ai aruncat. Erau vreo suta de porumbei care au zburat de cateva ori deasupra noastra (stateau pe cornisa casei din spatele nostru). Alex a zis ca daca se rahatesc in paharul lui cu vin fiert ii linseaza. Seara ajunsi acasa si baut iar bere si mancat prajiturele...

Pe 2 am facut curat, am facut bagajele...si am plecat la gara. Personalul de 2:30 si ceva spre Bucuresti. Noroc ca am luat trenul de la capat, ca asa am avut locuri. Dar asta cred ca a fost singurul plus. Am tremurat tot drumul de frig. Nu a fost niciun pic de caldura si nici lumina. Asa ca dupa 4 ore de tremurat eram congelati cu totii (pe mine inca ma dor muschii). Tare sunt curioasa... eu daca racesc pentru ca nu au dat caldura in tren, imi platesc ei medicamentele? Imi dau banii inapoi? Nu cred. Poate ca ar fi trebuit sa fac o reclamatie...scandal...ceva, dar eram prea inghetata si obosita sa mai fac asta.

Abia astept sa iau pozele (noi am uitat camera acasa) si o sa punem cateva si aici.

Boobs of the day - Griselda Sanchez

Asta ca sa incepem anul bine

via bastardly