duminică, 13 aprilie 2008

Gin, cainele dansator - Britain's Got Talent

Cainele asta e fenomenal, probabil ca a muncit mult cu el stapana, probabil ca si el iubeste atentia...si e ceva sa il faci pe Simon Cowell sa zica Oh My God si sa zica ca l-a gasit pe noul Lassie...deci iata-l pe Gin the dancing dog:

DJ Sava - Sunshine

Una dintre melodiile romanesti bune din ultima vreme (oare e romaneasca? sau doar ruleaza pe tv-urile din Romania?...never mind)...am momente cand o ascult cu orele la munca....asta, Nickelback - Rockstar, Parazitii ft. Mihai Margineanu - Moartea intreaba de tine...si culmea vocea lui Connect-R chiar suna bine (poate ajuta si faptul ca nu apare in videoclip :D)...

DJ Sava - Sunshine

Boobs of the day - Ninel Conde

Ay, Dios mio....Jesus e Madre de Dios....trebuie sa incep sa ma uit la telenovele, daca apar asemenea bunaciuni in ele...Ninel Conde is the name, boobs are the game...



via bastardly

Week-end

* O melodie pe care o ascult de ceva vreme si de care dadusem prima oara la Andressa (desi prima data nu am reusit sa o ascult pana la capat ca ma enerva un pic, maybe I wasn't in the right mood)...Yael Naim - New Soul :


* Vineri seara la stirile Porc TV, prezentatoarea de sport ii spunea Escai de meciul Getafe - Bayern Munich cum ca a fost 1-1 dupa timpul regulamentar, 3-3 dupa reprizele extra si ca s-a terminat la pinaltiuri...cat de greu e sa platesti un om care sa se uite la meciuri pana la capat si sa nu viseze ceva intre timp??...unde naiba au vazut astia penaltiuri?....oare am adormit eu dupa golul 2 al lui Toni?

* Ieri am fost la cumparaturi pt Grecia, am fost sa consumam bonuri in Cora si sa mancam la KFC...

* Adi ar cam trebui sa puna poze din Gradina Botanica si poze de ieri cu multi catei in parcul de la Obor, dar are o lene totala...(remember: must dump her when her laziness makes her start to stop caring for me)

* am jucat ceva FIFA 2008 la munca, nu e mare diferenta fata de FIFA 2007, poate ceva ceva la AI si la tacticile AI-ului

* Cloverfield e cam degeaba, buna idee, cam naspa realizare, Odette Yustman e buna rau, seamana mult cu Megan Fox.. (oare daca nu facea Transformers, Megan Fox era aleasa pt rolul asta?)

* Kyle XY...the corniest series we watch, but in a weird twisted way, ne place...final previzibil de sezon