miercuri, 23 ianuarie 2008

Boobies of the day (double edition) - Emily Scott and Olga Kurylenko

poza via bastardly

Terminat de citit Amos Oz - Cutia neagra, o carte bestiala...citit Soarele Gol de Isaac Asimov, ramas neimpresionat, o carte ok de citit, lectura foarte usoara...sigur era mai interesanta in perioada respectiva...vazut Hitman, placut in comparatie cu alte filme facute dupa joace...and za girl had great body :D...Olga Kurylenko mi s-a parut ca seamana si cu Asia Argento si cu Isabelle Adjani, si tipa urmeaza sa joace si in urmatorul Bond movie...si bineinteles iata si cateva poze with her assets


...

Nu ma pot abtine sa tac... tre sa zic si eu ceva in legatura cu stirea care a zguduit ieri toata lumea: Heath Ledger a murit la 28 de ani de supradoza.

Stiu ca momentan cauza mortii nu este clara, insa nu de asta vreau sa vorbesc.

Sunt doua lucruri pe care nu le pot intelege:

1) de ce atunci cand moare cineva cunoscut toata lumae vuieste, insa atunci cand moare un om de "rand" nu se intampla nimic? Intr-adevar e o mare tragedie ce s-a intamplat, imi placea mult ca si actor si din punctul meu de vedere e o pierdere pentru lumea cinematografica (nu vorbesc despre pierderea suferita de familia lui pentru ca e inutil).

2) de ce un om care are tot ce-si poate dori, are toata lumea la picioare, alege sa se nenoroceasca. Am inteles ca avea mari probleme cu somnul, insa sunt de parere ca se putea face ceva... nu somnifere (exista terapii pentru cei cu probleme grave de somn). Probabil ca toti alegem varianta cea mai simpla, cea mai putin dureroasa si care da cele mai putine batai de cap, insa cateodata ma intreb pe ce lume traim. Oamenii chiar nu gandesc? Peste tot, la stiri, in ziare, in reviste, mai apare cate unul dependent de droguri, care se interneaza la dezintoxicare sau care si-a bagat masina-n copac ca era prea beat/drogat sa mai vada ce face. Oare este la moda? Oare faptul ca nu fumez si nu ma imbat face din mine o decrepita care nu stie cum sa se distreze? Ce mi se pare cel mai ciudat este ca atunci cand apare unul care traieste cat de cat "curat" (nu fumeaza, nu bea prea mult, nu a incercat droguri niciodata) este cel care face nota discordanta.

Avea dreptate un amic de-al meu care imi spunea ca nu mai stim sa ne distram. Si mai grav este ca sunt o gramada de pusti care au senzatia ca daca isi baga acul in vena sunt "cool"... pentru ca asa vad ei ca se poarta, pentru ca toate personajele faimoase pe care le adora asta fac, pentru ca asa se distreaza lumea la cele mai tari petreceri, pentru ca daca nu ai vomitat o jumate de noapte si din cealalta jumate nu-ti mai aduci aminte nimic, inseamna ca nu stii sa te distrezi.

Si te trezesti ca ai 28 de ani, un copil mic, si ti se fac pregatirile pentru inmormantare.

Concurenta la TV

Zilele astea am tot butonat pe la Tv. Si fara sa vreau ascult si promourile pentru filmele ce urmeaza a fi difuzate seara. Nimerind pe PRO TV am remarcat ceva ciudat... prezentau un film ce urmeaza sa fie difuzat maine seara, iar eu stiam sigur ca a fost difuzat ieri... Insa pe alt post TV! Ei bine nu stiu care a avut ideea asta geniala... sau daca e doar o cioncidenta, insa cine nu a prins ieri filmul de pe AXN "Tinta primara" il poate vedea maine pe PRO TV.