joi, 23 august 2007

Frailty (2001)

Frailty (2001) - Un thriller/drama foarte bun care ne prezinta povestea unui om care incepe sa creada ca Dumnezeu i-a incredintat misiunea de a omori demonii de pe Pamant. Omul primea lista cu numele oamenilor, ii rapea si ii omora la el acasa. El avea si 2 copii, Adam si Fenton, care vor fi si ei influentati de nebunia parintelui. Fenton ajunge sa-si urasca tatal si pe Dumnezeu, in timp ce Adam incepe sa creada si el in misiunea tatalui sau. Finalul este foarte bun, iar filmul este unul din putinele in care Matthew McConaughey arata a actor.

Publicitate

Ma tot intrebam zilele trecute ce s-a intamplat cu reclamele pe care le vad zi de zi la televizor, nu ca ar fi disparut....doamne fereste! ci se prostesc de la o zi la alta. Acum ceva vreme cand treceam pe langa Grafitti BBDO plangeam pe langa poarta ca vroiam si eu sa lucrez acolo, apoi a aparut concursul de la Leo Burnett...hai si eu! Intr-un fel sau altul, nu am ajuns sa lucrez in publicitate, dar oare ce s-a intamplat cu publicitatea? Mari nume care ar trebui sa zguduie lumea publicitara...oare cu cine or fi lucrand? Ca eu la TV vad doar cerbi care canta melodii de-ale lui Banica Jr sau domnisoare aranjate care din cine stie ce motiv umbla in oras cu detergentul in geanta. Odata demult, imediat dupa '89 aparuse reclama la Wiesana...si striga unul "sa se dea cate una sa ajunga la toti!".... deh sechele comuniste.... insa acum care mai e scuza? Ne-am plafonat? Nu mai avem creativi? Au fugit din tara? Ca daca au ramas... sunt platiti degeaba.

Pana la urma... stie careva sa-mi recomande si mie o reclama romaneasca buna?

Perle GSP

*** "Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, este liderul paselor decisive în sezonul 2006-2007 din campionatul Italiei, a anuntat, vineri, site-ul fiorentina.it, citând agentia Datasport.
Internationalul român a reusit opt pase decisive, la fel ca si Adriano (Internazionale Milano) si Antonio Busce (Empoli).
Mutu a fost depasit de Adriano doar atunci când s-a facut media, brazilianul reusind cele opt pase decisive în 1496 de minute jucate, iar românul în 2980 de minute."

Adica Mutu este liderul paselor decisive, dar este si la egalitate cu inca 2...plus ca lui Mutu i-a luat dublul minutelor jucate de Adriano pentru a da acelasi numar de pase decisive...bun lider, l-am vazut si aseara cum tot el isi certa coechipierii pentru ca ii pasasera mingea (ceruta de el cu insistente) desi el era la 5 metri in spatele liniei defensive a turcilor

*** "Arsenal tine de Wenger: îi ofera dublu la salariu!
(thesun.co.uk) Arsenal nu vrea sa îl piarda si pe Wenger dupa ce Henry a semnat cu Barcelona.
Englezii sînt dispusi sa-i ofere o crestere a salariului de aproape 50%, adica aproape 11 milioane de lire sterline pentru un contract pe trei ani."

Dublu la salariu = crestere a salariului de 50%, oare asa sunt pacaliti si cei angajati la gsp cand li se zice ca li se dubleaza salariul?

*** "CHELSEA a pus ochii pe mijlocasul stinga francez Pascal Chimbonda. Tottenham ar primi 9 milioane de euro"

Mda, Chimbonda a ajuns mijlocas stanga din fundas dreapta. Sau poate s-au referit la Florent Malouda si i-au gresit numele

Primul Post

In Romania, se stie ca dupa insuratoare, capeti dreptul legal de a-ti pocni nevasta. Oare atunci cand iti pocnesti prima oara prietena, inseamna ca tocmai ai cerut-o in casatorie?