joi, 23 august 2007

Perle GSP

*** "Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, este liderul paselor decisive în sezonul 2006-2007 din campionatul Italiei, a anuntat, vineri, site-ul fiorentina.it, citând agentia Datasport.
Internationalul român a reusit opt pase decisive, la fel ca si Adriano (Internazionale Milano) si Antonio Busce (Empoli).
Mutu a fost depasit de Adriano doar atunci când s-a facut media, brazilianul reusind cele opt pase decisive în 1496 de minute jucate, iar românul în 2980 de minute."

Adica Mutu este liderul paselor decisive, dar este si la egalitate cu inca 2...plus ca lui Mutu i-a luat dublul minutelor jucate de Adriano pentru a da acelasi numar de pase decisive...bun lider, l-am vazut si aseara cum tot el isi certa coechipierii pentru ca ii pasasera mingea (ceruta de el cu insistente) desi el era la 5 metri in spatele liniei defensive a turcilor

*** "Arsenal tine de Wenger: îi ofera dublu la salariu!
(thesun.co.uk) Arsenal nu vrea sa îl piarda si pe Wenger dupa ce Henry a semnat cu Barcelona.
Englezii sînt dispusi sa-i ofere o crestere a salariului de aproape 50%, adica aproape 11 milioane de lire sterline pentru un contract pe trei ani."

Dublu la salariu = crestere a salariului de 50%, oare asa sunt pacaliti si cei angajati la gsp cand li se zice ca li se dubleaza salariul?

*** "CHELSEA a pus ochii pe mijlocasul stinga francez Pascal Chimbonda. Tottenham ar primi 9 milioane de euro"

Mda, Chimbonda a ajuns mijlocas stanga din fundas dreapta. Sau poate s-au referit la Florent Malouda si i-au gresit numele

Niciun comentariu: