joi, 7 iunie 2012

Mrs. Doubtfire - Recut Trailer


Mrs. Doubtfire (Recut) from Peter Javidpour on Vimeo.

Bioshock Infinite - 15 Minutes of Gameplay

Am deja Bioshock 1 si 2, il astept si pe acesta.

Chelsea vs Wigan - 9th of May 2010 - When May 9 sees a Blue Paradise in England

Chelsea 2012-2013

Formula : 4-2-3-1

Portari: Cech si-a reinnoit contractul pe 4 ani, Fat Ross Turnbull si poate Jamal Blackman ca rezerve ; Courtois posibil inca un 1 an imprumutat, poate chiar in Premier League

Fundas dreapta: Ivan titular, Paulo Ferreira ca rezerva cu experienta, Sam Hutchinson rezerva tanara. Posibil Van Der Wiel sa fie transferat, ar fi de preferat Azpilicueta de la OM. Cahill si Luiz pot juca aici in cazuri extreme.

Fundas stanga: Ashley Cole titular, Bertrand rezerva.

Fundasi centrali: Terry, Cahill, Luiz +Ivanovic if needed ; Bruma a revenit dupa imprumut, poate ar trebui incercati si cativa de la tineret.

2 mijlocasi centrali: Lampard, Mikel, Meireles, Ramires (cand nu va juca RW sau daca este cumparat si Hulk)...trebuie scapat de Essien (accidentarile isi spun cuvantul) si Benayoun (in varsta si nu s-a integrat deloc la Chelsea), poate imprumutat McEachran...sincer, nici Meireles nu ma incanta, dar in lipsa de alternative, e bun ca rezerva...se zvoneste ca il vrem pe Fellaini, cred ca vom avea toata nationala Belgiei in curand, nu m-ar deranja Kompany chiar deloc in centrul defensivei

3 mijlocasi ofensivi: Ramires, Hazard, Mata, cu rezervele De Bruyne, Marko Marin, Kakuta, Sturridge, si Bertrand pentru meciurile mai defensive. Hulk ar fi titular ca RW, caz in care Ramires probabil va trece DM. Sturridge as prefera sa fie vandut si Kakuta sa primeasca o sansa pentru un sezon intreg, macar ca rezerva.

Atacant: Torres, Sturridge, Lukaku (nu e inca pregatit destul), Hulk poate juca si ca atacant central, as vedea o rotatie Torres-Hulk cu Lukaku imprumutat.

Ar trebui vanduti Malouda si Essien, Sturridge, Benayoun, eu as zice si Ferreira si Meireles daca e adus Fellaini. Media de varsta a lui Chelsea a scazut deja foarte mult si ar putea fi o echipa buna de viitor.

Dintre tineri, Piazon ca mijlocas ofensiv ar putea primi cateva sanse, Feruz ca atacant central, poate van Aanholt, Chalobah, Hutchinson si  Kalas ca fundasi.

Champions of Europe!!!

Emeli Sande - Heaven