joi, 25 octombrie 2007

Etapa 3 CL 24.10.2007 Partea II

Grupa A: Besiktas - Liverpool 2-1 (Ozkan, Bobo/Gerrard) si OM - FC Porto 1-1 (Niang/L. Gonzalez)

Muhahaha, oh how the mighty reds have fallen...Gerrard is way too overrated si poate in sfarsit va vedea toata lumea asta, Hyypia la anul nu va mai fi la Liverpool sau se va retrage din fotbal...probabil ca vor avea norocul porcesc de a se califica, dar greu e un meci cu Besiktas cand iti lipseste omul derbyului cu Everton: Mark Clattenburg...OM si Porto au facut un egal echitabil, desi mai bine isi cedau reciproc victoriile pe teren propriu pentru ca asa si-ar fi oferit mai multe sanse de a se califica impreuna in dauna lui Liverpool. Ma mir ca domnii comentatori nu au sarit si la gatul lui Reina ca doar a luat un gol printre picioare de la Bobo, dar deh, e usor sa te iei de Mandrikin si Pyatov ca doar aia fac gafe evidente...

Grupa B: Chelsea - Schalke 2-0 (Malouda, Drogba) si Rosenborg - Valencia 2-0 (Kone, Riseth)

Chelsea joaca bine si eficient, inca joaca dupa tacticile lui Mourinho...Shevcenko oare a jucat mai mult dupa plecarea lui Jose sau nici Grant nu are incredere in el? Rosenborg...wow...au cam doborat-o pe Valencia mult prea usor, Dorsin ar trebui sa ajunga la o formatie mai mare, Valencia ar mai trebui sa mai scape de jucatorii astia batrani...cum ar fi sa se califice Rosenborg si Chelsea? muhahahaha....

Grupa C: Real Madrid - Olympiakos 4-2 (Raul, Robinho*2, Balboa/Galletti, Cesar) si Werder Bremen - Lazio 2-1 (Sanogo, H.Almeida/Manfredini)

Robinho a facut ce a vrut din meciul asta, cum a facut si Seedorf cu Sahtior, meciul a fost insa distrus de eliminarea mult prea usoara a lui Torossidis...Djordjevic...wow, 2 pase de gol si fuge cu o viteza incredibila pentru cei 35 de ani...Werder Bremen este ca si calificata daca va invinge si in retur pe Lazio..Hugo Almeida trage foarte puternic, seamana cu Pandev la forta suturilor.

Grupa D: AC Milan - Sahtior Donetsk 4-1(Gilardino*2, Seedorf*2/Lucarelli) si Benfica - Celtic (O. Cardozo)

AC Milan i-a distrus pe cei de la Sahtior, Rat este un fundas stanga penibil, cum prinde o minge, cum da o centrare sutata de tot rahatul...Seedorf i-a distrus pe ucrainieni, Brandao este mult prea depasit de nivelul de joc din CL, Lucescu nu trebuia sa zica ca o sa vina sa joace pe San Siro pentru ca i-a facilitat misiunea lui Ancelotti, mai bine tacea din gura si venea si juca pe contraatac cu Castillo din primul minut in locul lui Brandao, un 4-5-1 ar fi facut minuni in fata unui Milan batut de Empoli in weekend, Favalli ar fi putut fi depasit usor de o extrema rapida si Lucarelli s-ar fi descurcat ca varf impins...Benfica a luat primele puncte din campanie, Cardozo a marcat dupa ce ratase o carca de ocazii, oare daca Celtic castiga toate meciurile de pe teren propriu, are sanse sa se califice?

O etapa ciudata per total in CL: cum ar fi sa vezi in optimi echipe ca Rosenborg, Celtic, Rangers, Sahtior, OM, Olympiakos Pireus sau Fenerbahce? Interesant faptul ca echipe ca Liverpool, Valencia, Schalke, Werder Bremen, Lazio, Benfica, Lyon, Stuttgart, PSV ar putea fi eliminate inca din faza grupelor cand majoritatea dintre ele erau favorite la calificarea din grupe..