luni, 27 august 2007

Stire

Tocmai am citit stirea asta.
Maine-poimaine aflu ca de fapt era bunicul lui Osama Bin Laden.

Mamaia 2007

Si a fost si anul asta faimosul concurs de interpretare si creatie Mamaia... poate ar trebui sa bat din palme pentru perseverenta, ca din punct de vedere calitativ....mai bine ma abtin. Initial am vrut sa vad ce mai "produc" (in)cantatorii patriei, dar am avut inspiratia sa stau cuminte si sa schimb canalul in momentul in care am auzit-o pe domnisoara prezentatoare introducandu-l pe urmatorul concurent cu un "elan muncitoresc" care l-ar fi facut mandru si pe cel mai exigent dintre membrii de partid de dinainte de '89. La fel de dureros a fost cand am prins la TV imagini cu cei care au castigat trofeul in anii trecuti si am cedat nervos imediat dupa 3SE...
Azi am aflat ca la interpretare a castigat o domnita din Buzau in fata Luminitei Anghel.
Chiar nu mai avem cantareti? Chiar toate rebuturile trebuie sa se urce pe scena? Sau asa-zisele vedete din lumea muzicii fac laringita daca nu au si CD-ul in functiune.
Eu zic sa nu se mai tina concursuri de genul asta pana cand nu vor aparea niste cantareti mai putin jenanti sau care macar sa fie in stare sa cante si nu sa behaie.

Despre fotbal 25 - 26.08.2007

Inter - Udinese 1-1 - Chivu a intrat in minutul 74...si atunci de ce nu ma mira ca Inter a luat gol in minutul 90? Roma a facut cea mai buna afacere dand un jucator prost unei rivale pe o carca de bani...
Poli Timisoara - Rapid 1-1 - il inteleg perfect pe Ganea si sunt de parere ca daca un jucator primeste intre 16 si 24 de etape de suspendare pentru agresiune asupra unui arbitru, si arbitrii ar trebui sa primeasca suspendari la fel pentru distrugerea meciurilor, pentru furturi pe fata si pentru participarea la blaturi. Poate ca singura solutie de a-i face sa arbitreze corect este sa le fie si un pic teama de jucatori. Dar probabil ca Ganea va fi suspendat o vreme, arbitrul va primi o prima consistenta si se va merge la fel mai departe...doar vorbim de campionatul in care s-a demonstrat clar un blat si nu s-a intamplat nimica
Manchester Utd. - Tottenham 1-0 - mda, statistica zice ca in ultimul campionat s-au dat 4 lovituri de la 11 m pentru adversarele lui Manchester Utd. pe Old Trafford...pacat ca statistica nu zice cate penaltiuri reale nu s-au dat, cate goluri au fost anulate pe motive de arbitri (Oare in 5 ani isi va mai aduce aminte careva de golul lui Pedro Mendes?)...Berbatov cred ca trebuia sa fie omorat in careul celor de la Manchester ca sa fie macar un dubiu de penalty
Valencia - Villareal 0-3...what happened there? Joaquin eliminat, poate i se da o suspendare mai mare ca sa mai castige si Valencia meciuri
Sevilla - Getafe 4-1 - slava Domnului pentru prezenta de spirit a lui Dragutinovic, sa speram ca Puerta va fi teafar si isi va putea continua cariera. La un moment dat, aveam impresia ca Sevilla vrea sa dea goluri numai cu capul.
Chelsea - Portsmouth 1-0 - buna victorie impotriva unei echipe ce se bate pentru UEFA si deja a remizat cu Manchester Utd.
Bayern Munchen - Toni, Ribery, Klose par a fi niste investitii excelente, mai ales primii 2 - Podolski are mai degraba stofa de pomanagiu gen Inzaghi, Van Bommel un mijlocas foarte bun cedat prea usor de Barcelona, Altintop poate ar merita sa prinda si un loc de titular cat mai repede, golul din ultima etapa a fost superb; anul asta, echipa se poate inchega in UEFA si la anul ar putea face o supriza placuta in Liga Campionilor. Le-ar mai trebui doar un portar pentru viitor, Hildebrand ar fi fost perfect

Filme

Rise Blood Hunter - prostioara cu vampiri, Lucy Liu care nu vrea sa moara, o prostituata blonda buna rau la inceput si pe care o cheama si Collette (si pe care am visat-o in noaptea respectiva). Trebuie sa nu ma mai uit la filme atat de slabe.

Evan Almighty - ma uitam la filmul asta si ma gandeam ca ma pot uita de 10 ori la bruce almighty si tot voi rade mai mult ca la evan almighty. Steve Carell nu este amuzant deloc, Morgan Freeman are momentele lui in film, dar per total, filmul nu merita timpul pierdut cu vizionarea.

The Astronaut Farmer - asemanator cu Evan Almighty pentru ca si aici personajul principal trebuie sa faca ceva (are un vis) si din cauza asta ajunge sa fie crezut nebun de restul lumii. E un film de vazut cu familia. (probabil mi s-a parut numai mie, dar toti copiii familiei Farmer mi se pareau mentally challenged)

Net

Se poate spune ca am un job tare misto... faptul ca lucrez pe net imi da posibilitatea de a lucra de absolut oriunde am net...evident. Ei bine...lucrurile nu stau chiar asa.
Pentru ca s-a trezit un cretin sa atace serverul eu acum stau si meditez la nemurirea sufletului... pentru ca nu pot sa lucrez! Si ironia sortii... chiar am chef de munca azi! Ceea ce inseamna ca treaba asta nu ma multumeste deloc.
Bineinteles ca acum stau si astept un raspuns... o rezolvare.... o minune de la Dumnezeu... poate...poate...cine stie?