joi, 13 septembrie 2007

Stiri....cica

Tocmai am citit in "Cotidianul", varianta electronica, ca presedintele cecen impune codul vestimentar islamic si ca femeile care nu poarta val nu vor mai putea lucra ca functionari publici. Spune el ca femeile sunt la baza tuturor infractiunilor comise in Cecenia pentru ca invita barbatii sa intretina relatii sexuale cu ele.... cu alte cuvinte in Cecenia se comit doar infractiuni cu caracter sexual? Sau asta e o modalitate eleganta de a spune ca sunt o tara de frustrati? Mi se pare mie sau asta incalca niste drepturi elementare ale omului? Tare sunt curioasa daca va dura mai mult de o saptamana pana ii vor sari in cap organizatiile pentru apararea derpturilor omului.

Cica Lamborghini va crea un super-mega-ultra scump model numit Reventon. Cica va costa 1.000.000 euro inainte de taxe. Sunt ceva bani si cred ca asigurarea la o asemenea masina va costa o gramada. De asemenea astept cu nerabdare sa o vad pe strazile pline de gropi din Romania, condusa de cine stie ce manelar cu dintii de aur sau asa-zis star romanesc care crede ca isi va afirma celebritatea cu o masina mai scumpa decat casa in care sta.

Aud cu bucurie ca si popii nostri aia cu coroane pana la ceruri si care de atata sfintenie nu pot iesi din biserica decat cu crucea de 1 kg de aur atarnata la gat, incep sa fie cercetati de CNSAS. In sfarsit! Parca le era teama sa se atinga de ei. Tare sunt curioasa... oare cati vor fi gasiti ca au colaborat cu Securitatea? Eu ii banuiesc pe toti. Insa nu m-ar mira sa fie totul de "reclama": "i-am zgaltait un pic... i-am interogat si mai putin... si toti au iesit curati ca lacrima!" Sper ca nu.