joi, 20 martie 2008

Jigodii imputite

Meritau de cativa ani sa li se suspende stadionul, merita de cativa ani sa fie eliminati din competitiile europene si nationale, in sfarsit s-a intamplat...mi-era teama ca o sa se sperie arbitrul de ce urmeaza sa faca si ca o sa reia meciul....in final, un meci care se va termina la masa verde din cauza ratatilor de suporteri ai Rapidului...cum sunt suporterii, asa si jucatorii...vezi Doamne, singuri impotriva tuturor...saracii de ei...d-aia Boya a dat de 3 ori cu cotul in gura cate unui stelist, d-aia Coman sare mereu cu ambele picioare pe minge si se mira cand este avertizat sau cand ceilalti se feresc, d-aia un rahat cu ochi ca Marius Constantin isi permite sa puna mana in gatul unui arbitru (sincer, imi pare rau ca Lacatus nu mai e jucator, pentru ca cred ca Marius Constantin ar fi fost in spital in seara asta daca indraznea sa il faulteze pe Laca)...sper sa le suspende stadionul tot campionatul si sa le dea o amenda de cel putin 100 000 euro, sper sa ii penalizeze cu puncte in clasament si sa le impuna sa modernizeze stadionul ala de rahat (sper eu degeaba ca cel mai probabil doar pierd meciul la masa verde cu 3-0 si ii pune sa joace 1-2 meciuri cu portile inchise)...

Dayro trebuia sa inscrie, Pepe nu prea iese in evidenta decat cand e faultat de fundasii adversi, Lacatus l-a scos pe Mendoza desi acesta era printre cei mai activi stelisti...Ov. Petre pierde in continuare mingi foarte usor si la cornere este de obicei pierdut si nu stie pe cine sa tina (la faza golului, parca era un titirez...mereu pe langa minge, dar niciodata nu stia unde e)

Dupa Tottenham - Chelsea 4-4 de aseara (la care am facut spume, dar eram sigur ca ne egaleaza Keane), derby-ul asta pare un meci de liga a treia din Anglia si nici macar....e bine ca ramanem la 6 puncte in spatele CFR-ului, un CFR al dracu de norocos, mereu nu vad arbitrii un ofsaid la ei, mereu nu se da galben la henturi la ei...norocosi, asta e.... (apropo, de ce mortii ma-sii in campionatul nostru nu se da galben pentru lovirea mingii dupa fluierul arbitrului??????,....jigodia aia de portughez de la Rapid alerga spre poarta, incerca sa suteze, sa dribleze...desi arbitrul fluierase de 1 minut...arbitrii romani nu prea au coaie, asta din seara asta sa speram ca a facut primul pas spre a ii face pe arbitrii nostri sa inteleaga ca ei trebuie ascultati pe teren)....FORTZA STEAUA!!!

La baie...

Ei bine multe se pot intampla in baie, si probabil ca daca peretii bailor ar putea vorbi ar avea tare multe de spus. Iata ca unele "povesti" au fost filmate si rezultatul este super-amuzant.


Retardat...

Se pare ca prostia nu are limite. In dimineata asta citeam si eu stirile pe net cand ce articol vad? Un dobitoc care a incercat sa se sinucida band after shave. Evident ca a ajuns la spital intoxicat, dar ce frumos trebuie sa-i fi mirosit respiratia... Singura lui grija acum e sa nu se baseasca langa o flacara ca atunci cred ca o sa avem un frumos si spectaculos caz de combustie spontana. Asa o sa aiba si ZeroTV o noua stire de exploatat pana la anul pe vremea asta.