vineri, 21 martie 2008

Batranel respectabil

"Plimbandu-ma" pe net dau mereu peste tot felul de chestii. Unele mai bizare ca celelalte, dar ce am gasit azi depaseste orice. Dupa ce am trecut de dezgustul initial mi-am dat seama ca totusi ce face nenea asta e chiar demn de admirat. In sensul ca nu-l intereseaza ce spune lumea, face doar ce-i place si mai ales nu deranjeaza pe nimeni. Nu e genul care sa pipaie pustoaice pe fund si nici sa saliveze cand vede scolarite pe strada. Omului ii place la nebunie body-buildingul si cum arata in chiloti tanga la 81 de ani. Iar numele este mai mult decat explicit : Uncle Dirty...

Nici macar sotia lui nu se supara cand omul umbla in sosete albe pana la genunchi, papuci de plaja si tanga (facuti chiar de el) in care-si indeasa (se pare) cat mai multe ca sa para ca are "a huge shlong". Cred si eu ca nu se supara. Sotia, al carui nume este Alga (destul de potrivit as spune), este retardata si doar el o intelege. Deci ce ar avea de comentat?

Oricum, povestea acestui venerabil domn mi s-a aprut tare interesanta. Este un mos scarbos, probabil dus cu pluta de mult, dar care isi accepta corpul cu atata onestitate incat nu ma pot abtine sa nu-l admir. evident ca daca ar fi in aceeasi incapere cu acest "domn" cred ca nu as mai putea vreodata sa ma uit la o pereche de tanga barbatesti cu aceeasi ochi.