vineri, 31 august 2007

Sefii de la Arsenal sunt idioti

S-au trezit ca vor sa capete drepturi de proprietate asupra cuvantului "gooner", un cuvant inventat de fani...este o imbecilitate la fel de mare cu a lui columbeanu care a incercat sa inregistreze la OSIM numele de Columbeanu. Inca o modalitate de a stoarce de bani fanii...daca le iese manevra, parca vad ca or sa scoata tricouri cu Arsenal cu Gooner scris pe spate. Inteleg ca au drepturi de proprietate asupra cuvintelor "Arsenal" si "Gunners", dar Gooner?????

Astept cu nerabdare momentul in care un fan Arsenal se va trezi sa inregistreze "Arsene Knows".
Altele ce pot fi inregistrate : "The Special One", "Colin Wanker", "NSFW", "Scousers"

Articol

Credeam ca un ziar precum e Gandul putea da dovada de mai mult profesionalism. Nu comentez continutul, insa titlul este absolut la bataie de joc: Golurile lui Neaga şi Zaharia - lubrifiate cu mir de la Athos. Asta este un exemplu clar de "dat cu firma-n cap". Cum poti nene sa scrii asa ceva? Lubrifiate? Ca sa ce? Sa alunece mai bine? Sa si le bage undeva?

Domnule Cristian Tudor Popescu! Poate ar trebui sa va uitati cu mai multa grija la materialele tiparite in ziarul pe care il conduceti sau macar sa angajati ziaristi care sa nu va faca de rusine.

Grupa Stelei

Arsenal, Sevilla, Slavia Praga...e o grupa mai usoara ca anul trecut, dar Steaua este mai slaba ca anul trecut si are un antrenor norocos, dar foarte slab din punct de vedere tactic.

- Slavia Praga - porneste cu ultima sansa in grupa, ceea ce o face periculoasa pentru ca are statutul de outsider care ii convine Stelei; daca Steaua reuseste sa scoata 6 puncte din cele 2 meciuri cu Slavia Praga, este foarte bine

- Sevilla - desi vine din urna a doua valorica, este totusi favorita grupei; nu cred ca Steaua va reusi sa obtina ceva din cele 2 meciuri cu spaniolii, pentru ca sunt o echipa mult mai bine sudata ca a Stelei, mult mai valoroasa si pentru ca meciurile sunt unul dupa altul, ceea ce inseamna ca se vor concentra la maxim; putem doar spera la puncte pe teren propriu...RIP Antonio Puerta

- Arsenal: trupa mult mai buna dupa plecarea lui Henry...daca Steaua ia 6 puncte cu Slavia Praga, meciurile cu Arsenal pot decide daca Steaua va reusi sa se califice in optimi. Hagi ar face bine sa vizioneze casetele meciurilor lui Arsenal cu Bolton si Blackburn din ultimii ani pentru ca in fata unor echipe cu un joc dur si barbatesc la limita regulamentului, Arsenal tinde sa piarda: jucatorii, foarte tehnici, incep sa se teama de faulturi, de lovituri la picioare si paseaza mingea cat mai repede doar ca sa scape de ea. Daca cu Arsenal scoatem 2 sau 3 puncte, avem sanse la calificare; mare grija la Eduardo Da Silva, un atacant mic si rapid, care va pune mari probleme unora ca Ghionea, Goian si Rada (aparatori inalti, puternici dar lenti).

Si despre Chelsea si Inter:
- Chelsea are o grupa destul de grea: Valencia, Schalke si Rosenborg, dar probabil se va califica mai departe.

- Inter are o grupa ciudata: PSV, TSKA si Fenerbahce. Toate echipele au sanse la calificare si doar Inter este marea favorita...daca nu joaca bine in grupe sau trateaza meciurile cu un aer de superioritate, Inter s-ar putea trezi eliminata inca din grupe.