vineri, 31 august 2007

Grupa Stelei

Arsenal, Sevilla, Slavia Praga...e o grupa mai usoara ca anul trecut, dar Steaua este mai slaba ca anul trecut si are un antrenor norocos, dar foarte slab din punct de vedere tactic.

- Slavia Praga - porneste cu ultima sansa in grupa, ceea ce o face periculoasa pentru ca are statutul de outsider care ii convine Stelei; daca Steaua reuseste sa scoata 6 puncte din cele 2 meciuri cu Slavia Praga, este foarte bine

- Sevilla - desi vine din urna a doua valorica, este totusi favorita grupei; nu cred ca Steaua va reusi sa obtina ceva din cele 2 meciuri cu spaniolii, pentru ca sunt o echipa mult mai bine sudata ca a Stelei, mult mai valoroasa si pentru ca meciurile sunt unul dupa altul, ceea ce inseamna ca se vor concentra la maxim; putem doar spera la puncte pe teren propriu...RIP Antonio Puerta

- Arsenal: trupa mult mai buna dupa plecarea lui Henry...daca Steaua ia 6 puncte cu Slavia Praga, meciurile cu Arsenal pot decide daca Steaua va reusi sa se califice in optimi. Hagi ar face bine sa vizioneze casetele meciurilor lui Arsenal cu Bolton si Blackburn din ultimii ani pentru ca in fata unor echipe cu un joc dur si barbatesc la limita regulamentului, Arsenal tinde sa piarda: jucatorii, foarte tehnici, incep sa se teama de faulturi, de lovituri la picioare si paseaza mingea cat mai repede doar ca sa scape de ea. Daca cu Arsenal scoatem 2 sau 3 puncte, avem sanse la calificare; mare grija la Eduardo Da Silva, un atacant mic si rapid, care va pune mari probleme unora ca Ghionea, Goian si Rada (aparatori inalti, puternici dar lenti).

Si despre Chelsea si Inter:
- Chelsea are o grupa destul de grea: Valencia, Schalke si Rosenborg, dar probabil se va califica mai departe.

- Inter are o grupa ciudata: PSV, TSKA si Fenerbahce. Toate echipele au sanse la calificare si doar Inter este marea favorita...daca nu joaca bine in grupe sau trateaza meciurile cu un aer de superioritate, Inter s-ar putea trezi eliminata inca din grupe.

Niciun comentariu: