miercuri, 10 octombrie 2007

Bilete

Se plange lumea ca e greu sa gestionezi 12 000 de bilete, adica cele pentru meciul Romania-Olanda de la Constanta...oare cum s-o descurca Barcelona cu 90 000 de locuri?
Cel care se ocupa de situatia biletelor nu stie cate vor fi puse la vanzare (care dracu e rolul sau atunci?), fanii se plang ca nu ajung la meci...oare de ce dracu sunteti asa prosti si dati bani pe bilete? Sa se spele pe cap cu ele si sa si le bage unde nu rasare soarele...nu cred ca voi da in viata mea bani pe un bilet la un meci al nationalei pentru ca nu merita sa investesc bani si timp intr-un rahat...Nationala Romaniei inseamna un cacat in momentul asta si isi trateaza ca un cacat putinii fani pe care ii mai are...asa ca fraieri sunt aia care mai dau si bani ca sa ajunga la un meci al lor...Poate cand o pica tot FRF-ul si tot LPF-ul, poate nationala va ajunge sa mai insemne ceva.

Bah

Cine naiba il plateste pe poponarul asta, Zara sau cum l-o chema, sa faca emisiune la MTV? Se chinuie acum sa dea niste invitatii la HI-Q sau ceva in genul si opreste pe strada o tipa imbracata goth ca s-o intrebe daca asculta HI-Q? Bah, esti prost! Nici o gagica mai buna nu opreste la el, pentru ca e urat cu spume si are si fata de pedofil...cica are probleme cu sunetul...da, problema e la capatul vorbitor al microfonului!
The gayness, the stupidity....here's Zara! Parca homosexualii aveau un simt al esteticului mai dezvoltat, se imbracau mai bine, stuff like that...a mai oprit si unul de era clar ca se ducea la Muzica sa isi ia DVD-uri and stuff si incerca sa il faca sa isi dea seama ce melodie e asta : "tininanana tananana" ...sa mor eu, oare Slipknot -Wait and Bleed?
Cah.....cica pe MTV zice ca eroul sau preferat e Batman....oare din cauza relatiei astuia cu Robin?

Poze mare

Iata si pozele de la mare.

Eforie Nord sambata dimineata (29 septembrie)

Vila in care am stat.


Costinestiul pustiu

Caine ofticat si puricos in Mangalia

Duminica dimineata (30 septembrie)
Camera de la vila
Pe drum...
Granita cu Bulgaria
Albena...

Nisipurile de aur

Balchik, Gradina Botanica si Palatul Reginei Maria