marți, 6 iulie 2010

K's Choice - Everything for free

Mi-a fost tare dor de melodia asta...

A Nightmare on Elm Street - 2010

Am vazut filmul aseara. Surprinzator de bun. Tinand cont ca este un remake, filmul le-a iesit foarte bine si are toate sansele ca sa faca ca legenda lui Freddy Krueger sa continue. Prin Jakie Earle Haley, Freddy a prins iar viata. La fel de sinistru, la fel de sadic si la fel de hidos.

Mi-a placut mult ca au dat si un pic de background personajului lui Freddy, se intelege cum si de ce a ajuns monstrul de acum, dar la fel de buna a fost si ideea de a lasa sa se inteleaga ca aceasta este razbunarea unui om nevinovat si nu a unui pedofil dement.

Actorii mi s-au parut destul de ok alesi, mai putin Kellan Lutz care nu stiu cum ar putea vreodata sa treaca drept licean, dar trecem peste acest amanunt minor, mai ales ca felul in care Freddy il omoara este destul de impresionant. La fel si ping-pong-ul pe tavan jucat cu Katie Cassidy (din cate am inteles eu tipa si-a facut propriile cascadorii, si dupa treaba asta cica a ramas cu niste vanatai destul de serioase).

Per total, filmul este mai mult decat ok. Cu siguranta cred ca merita mai mult decat 5.4-ul de pe IMDB, dar poate sunt si subiectiva pentru ca imi place tare mult cum joaca Jackie Earle Haley.