miercuri, 4 martie 2009

Sunt periculoasa tare!

In visele mele. Adica in somn. Daca cineva are vreun gand rau si se intalneste cu mine in vis, pazea! Ar trebui sa se caiasca si sa se calugareasca eventual, sa ceara iertarea divina, doar-doar sa nu se intalneasca cu mine.

In vise sunt un fel de maestra a artelor martiale. A tuturor artelor martiale inventate vreodata sau care se vor inventa vreodata. Jackie Chan, Jet Li, Donnie Yen si Bruce Lee par o adunatura de circari penibili comparativ cu mine. Si prin urmare niciunul nu indrazneste sa se lupte cu mine. Ca sa nu fie umiliti in public. Chiar acum vreo 2 nopti am visat cum ii aratam unui amator cu pretentii de maestru cum ii pot aplica instantaneu vreo 20 si ceva de lovituri fatale cu o croseta uriasa! Poc! Poc! Trosc! Bietul amarat nu a avut nicio sansa.

Sabiile, arcul cu sageti sau sulitele (nu mai zic nimic de bastoane) nu au niciun secret pentru mine. Le manui de parca fac parte din mine de cand m-am nascut. Nu mai zic ca sunt experta in arme de foc si umilesc de departe orice lunetist sau tragator profesionist.

Dar si mai periculoasa sunt cand nu am nicio arma. Mainile mele ar trebui sa aiba certificat de arme fatale. De picioare nu mai spun. Fac salturi si execut lovituri cu o viteza uluitoare si cu gratia unei gazele, nimeni si nimic nu ma intrece. Rup picioare, mut maxilare... pedepsesc aspru orice dusman care indrazneste sa-mi iasa in cale.

Asta in vis... Ca in realitate... Alex rade de mine cand imi mai zice "da un pumn aici cat poti tu de tare!" si dau! Da cica fara efect.

Boobs of the day


poate doar mi se pare, dar am impresia ca seamana cu Hillary Duff

Charlie Winston - Like a Hobo