miercuri, 12 septembrie 2007

Blood Rayne 2


Am vazut si Blood Rayne 2. De ce? Sincer nu stiu. Nu ma mir ca Kristanna Loken nu a mai vrut sa joace si in asta. Eu am obiceiul sa vorbesc mult in timpul unui film... ei bine asta m-a lasat fara cuvinte... literalmente... abia daca am scos 3 cuvinte. Macar la Blood Rayne am ras cu lacrimi. Nu inteleg cum poate baga cineva bani in asa ceva si sa se mai si astepte la profit. Nu cred ca exista nici macar fani ai acestui gen de filme...
E pentru prima oara cand intr-un film, chipurile western, Billy the Kid vorbeste cu accent francez... si nu o sa intru in detalii cand vine vorba de talentul actoricesc al domnului interpret de rol.
Filmul este absolut penibil, plat si cred ca de-a dreptul chinuitor pentru unii.
Rareori am ras la un film din cauza lipsei de talent si de convingere a actorilor, iar la filmul asta, nici macar asta nu a mai fost amuzant ci de-a dreptul tragic. Daca domnisoara din rolul principal, care aduce destul de bine cu Jennifer Lopez la fata, spera sa se lanseze odata cu filmul asta, macar niste sani sa fi aratat, nu de alta, dar macar in industria porno sa intre daca nu e in stare sa spuna doua replici convingatoare (asa face tot filmul).
Daca vreti sa chinuiti pe cineva, vi-l recomand, daca chiar nu aveti ce face cu timpul vostru; apucati-va de crosetat sau de urmarit wrestling, e mai interesant, mai inteligent si mai profund.

Niciun comentariu: