duminică, 23 septembrie 2007

Ce sa nu spui unei femei

Asta e un articol in care ne sunt prezentate 5 lucruri pe care sa nu le spui unei femei. Raspunsul meu sincer este : "Sa mori tu, voi si aia de ati facut studiul sau ce dracu o mai fi rahatul asta!!!"

1. "Relaxeaza-te." Relax, take it easy...de ce naiba sa nu ii spun unei femei panicate sa se relaxeze? Sa inteleg ca e mai buna metoda de a-i da una peste bot ca poate lesina si se calmeaza instantaneu?

2. "Te iubesc" (in timpul certurilor). Gee....really? Pe de alta parte, eu cred ca pot sa ii zici si "Vreau sa facem sex salbatic" ca daca vrea si ea, e OK.

3. "Depinde de tine". Aaa, uneori parca e bine sa ii acorzi si ei dreptul de a decide pentru amandoi, asta in afara cazului in care iubita ta canta intr-un pop band si ii poti numara neuronii pe degetele la un picior.

4. "Stiai ca asa sunt cand te-ai maritat cu mine"...asta e o replica idioata, dar continuarea e fenomenala: "Adevarul e ca femeile nu stiau lucrul acesta." Muhahaha, ma uit din nou la punctul 3 si realizez ca a depins de ea daca s-a maritat cu tine/mine/noi etc.

5. "Nimic". Uneori tacerea e de aur.

M-as fi asteptat ca in top sa fie chestii de genul:

1. M-am culcat cu sor-ta/ma-ta/ prietena ta cea mai buna/prietenul tau cel mai bun (omglolwtf???)

2. Nu cu tine (raspuns la intrebarea "Ai chef de sex?", mai ales daca ea e constipata rau de felul ei (am vreo 2-3 fete in minte))

3. Imi faci si mie un blowjob? (Raspuns perfect normal la afirmatia ei ca te iubeste).

Niciun comentariu: