miercuri, 5 septembrie 2007

Pe scurt

- Un tigan si-a dat foc in Spania ca sa protesteze ca de ce gura lui trebe sa munceasca si ca de ce nu ii dau aia de lucru pe multi bani (de ce dracu nu iese basescu in fata ca sa zica clar: " Incidentul din Spania a avut in prim-plan un tigan, nu un roman")...si oare ce se intampla daca il lasau spaniolii sa arda?... ca oricum nu cred ca au vazut vreodata un foc de tabara.
- GSP anunta clar ca Andone va fi noul antrenor al lui Dinamo (sunt curios daca a aparut si in editia scrisa) ca peste 2 ore sa anunte ca va fi Zenga...tineti aproape, in 2 ore antrenorul va fi Borcea (motiv neoficial:au ramas fara alegeri de pe lista lui Turcu).
- Jerry Lee Lewis are presa pe cap ca intr-un teleton, i-a zis unuia "fag" intr-una din scenetele sale... daca Jerry anunta ca este un closet homosexual, toata lumea il va ierta (daca negrii isi pot zice niggers intre ei, cred ca merge si in cazul asta).
- Perez Hilton "anunta" ca este un closet heterosexual...nu m-ar mira...tind sa cred ca un homosexual se imbraca mai bine de atat (aia macar au simtul culorilor).

Niciun comentariu: