miercuri, 19 septembrie 2007

Slavia Praga - Steaua 2-1

Joc penibil facut de Steaua, am zis dinainte sa inceapa meciul ca va pierde, Badoi joaca ca un rahat, dar la ce sa te astepti cand nu il folosesti mai deloc in campionat, dar il bagi in CL...Cristocea, Iacob, Badea, Surdu...jucatori care nu jucasera in acest campionat pt Steaua (Surdu jucase prea putin)...cum ii bagi in CL sa joace cand tu vrei sa castigi meciul? l-a scos pe Cristocea ca cica nu isi mai facea treaba, cand asta era singurul care stie sa dribleze bine...Ovidiu Petre nu are ce cauta pe un teren de fotbal, as prefera sa il lase pe Lovin singur la mijloc si sa bage 5 atacanti decat sa il vad pe Ov. Petre acolo

Golanski momentan este cu mult peste Badoi si ca driblinguri, si la felul in care se apara, si la siguranta oferita. Zapata se chinuie saracul, dar n-ai ce face cand atacul nu face nimic...de ce sa-l joci pe Neaga in toate partidele de pana acum, ca acum sa-l scoti chiar din lot? DE CE nu putea sa il mai puna pe Neaga rezerva, sa lase si alti jucatori sa aiba niste meciuri in picioare?

Zapata, Goian, Rada (are si momente cand o chifleaza), Dica (azi n-a jucat nimic, dar e omul de creatie al Stelei), Cristocea, Banel si Badea - pe astia ar trebui sa se bazeze momentan "antrenorul " Hagi...ce bun ar fi fost Zaharia in locul lui Iacob, Iacob care nu a reusit sa castige un duel aerian cu aparatorii cehi...ce bun era un Thereau acum, un jucator care munceste mult si stie sa si dribleze, si sa marcheze...daca la cehi acasa ne-au batut si ei sunt o echipa de contraatac, oare ce or sa ne faca la noi acasa?

au fost foarte rare momentele de pe vremea lui Olaroiu in care am fost la fel de sigur de infrangerea Stelei cum am fost in seara asta...sper ca Gigi Becali sa faca ceva decent si sa-l dea afara pe Hagi...mai bine-l aduce pe Rednic, pe Olaroiu, pe oricine care sa-i faca p-astia din teren sa joace mai cu pasiune (pe baza celor jucate in seara asta si in campionatul asta pana acum, Bicfalvi ar trebui sa joace toate meciurile pana la finalul anului)

Niciun comentariu: