miercuri, 26 septembrie 2007

Transformers (2007)

O surpriza placuta a verii, un film de actiune, amuzant, cu niste CGI incredibil (la asta inteleg unde s-au dus 150 milioane de dolari, la Superman Returns nu voi intelege in viata mea), cu niste actori buni si amuzanti (John Turturo, Anthony Anderson, Shia LaBeouf si , cel mai tare dintre toti, Frenzy).
Povestea e simpla, poate fi inteleasa si de cei care nu auzisera de Transformers pana acum, vocea lui Optimus Prime e data de acelasi actor care o furniza si in desene, vocea lui Megatron este data de Hugo Weaving (Agent Smith sau Elrond, pentru cei care nu il stiu dupa numele sau), Megan Fox e buna rau, chit ca are momente cand fata mi se pare ciudata, robotii sunt bestiali (am zis de Frenzy cu faza cand se da cu capul de un monitor cand ii opresc astia download-ul la 96%? parca ma vad pe mine cand imi pica netul).
Astept cu nerabdare partea a II-a, care va aparea in 2009, si sper ca Frenzy va reveni si el, cine stie poate de partea celor buni, poate se va batea un pic cu Mojo (who tha fuck names his dog Mojo????).

Replica filmului: "Oh shit!" (frenzy inainte sa moara)
Faza filmului: John Turturo in boxeri cu "Aloha" pe ei si cu un maieu cu Superman

Niciun comentariu: