luni, 17 decembrie 2007

Week-end

Week-endul asta am fost in Ploiesti la ai mei... am plecat de vineri seara (am facut doar 1 ora si 3 sferturi). Bineinteles ca iar nu am dormit in dormitor, ci in sufragerie, iar canapeaua aia mie imi da dureri de spate....asa ca ce ma gandesc eu? Dorm pe patul pliant....si asa e incredibil de comod. Si dorm eu busteam toata noaptea... si se face dimineata. Bineinteles ca catelul a vrut sa vina la mine de la prima ora (de obicei doarme in camera cu ai mei), asa ca mama a venit sa o bage la mine in camera.

Atunci sa vezi trezire brusca! Trebuie precizat ca faimosul catel e un teckel de vreo 5 kg care are obiceiul prost de a sari din usa direct in pat si eventual pe burta celui din pat... Inutil sa mai spun faptul ca dormind pe un pat pliant, capul meu era exact pe traiectoria cainelui.

Deci isi ia avant din usa si ma trezesc ca zboara spre capul meu cainele... am avut suficienta prezenta de spirit ca sa pun mainile si sa catapultaz cainele pe canapea (altfel acum eram cu fata facuta franjuri), evident ca unul din picioare si-a facut loc in zbor in urechea mea, dar pot spune ca am scapat ieftin. Dupa o asa trezire nu am mai adormit sun nicio forma.

Dupa o asa trezire restul zilei a fost destul de linistit si calm. Partea frumoasa a fost ca am impodobit seara bradul (in sfarsit au si ai mei suport de brad si nu ma mai pun pe mine sa fac naiba mai stie ce improvizatie sa stea bradul in picioare). Bradutul e tare frumos si abia astept sa-mi fac si eu unul aici... (azi ma duc la cumparaturi pentru asta).

Abia week-endul asta am realizat si eu cu adevarat ca vine Craciunul... Abia astept cadourile:D!

P.S.: asta e cainele "infractor"

Niciun comentariu: