miercuri, 13 februarie 2008

Personaje de...

Pai sa incep cu domnisoara din metrou vazut de mine si alex sambata asta. Lasand la o parte hainele care parca erau aruncate cu furca si ca nu-i statea bine in pantaloni pana la genunghi, bomboana de pe colova consta in perechea de cizmulite/botine argintii. Poate ca ele ar fi mers la o alta tinuta, dar asa arata ca o gaina impaiata si incaltata. Pentru ca mama m-a educat bine, am ras doar pe infundate, mai trist era ca nu-si dadea seama cat de ridicola e...

Iesim de la metrou si pe cine-mi pica ochii? Un domnisor trecut de 27-28 de ani, cu blugi cu atatea tinte de ziceai ca-i paratraznet, cu pleata data pe spate (parul lung pana la mijloc aproape) cu bentita pusa elegant pe cap. Mergea baiatul ala mai feminin si dadea din fund mai ceva ca toate reprezentantele "sexului slab" de acolo. De data asta educatia mamei nu a mai dat roade si am izbucnit in hohote de ras. Nu zic sa iti fie rusine cu sexualitatea ta, nu zic sa nu fii mandru de felul in care esti, dar aunci cand arati ca scos de la circ... sa nu te superi cand pe mine ma umfla rasul.

***

Lui Alex i-a picat pata pe chicken nuggets de la McDonalds... spera sa gaseasca in felul asta ceva comparabil cu crispy strips de la KFC. 9 bucati + 2 sosuri! 9 lei... mmmm aceeasi cantitate ca la KFC... statea cu pofta in gat si saliva de fiecare data cand treceam pe langa un McDonalds...
Asa ca aseara am intrat cu foarte mult curaj si ne-am prezentat frumusel la casa. Alex era super incantat. Eu am incercat sa-l temperez dar nu prea mi-a iesit.

Asa ca s-a calmat singur cand a vazut ce era in punga ... de fapt in cutie. 9 bucatele de carne de pui fara niciun gust, putin mai mari decat monedele de 50 bani. Sosul de maioneza nu are niciun dumnezeu, iar ala barbecue este de-a dreptul gretos.

Dai 9 lei pe mult mai putin de o cincime din cantitatea de carne de la crispy strips si nu are niciun gust. O mare porcarie si o mare pacaleala. McDonalds devine fast food de fite si de greturi. Nu cred ca ne vom mai cheltui vreodata banii pe acolo. Mancare proasta si scumpa.

Niciun comentariu: