marți, 11 martie 2008

Stupid ugly moronic kids

Duminica seara ne intorceam cu metroul de la mama lui Alex. La un moment dat se urca doi pustani, de maxim 16 ani si doi la metru... unul avea creasta unul avea tot parul adunat pe ochi inclusiv ala de la ceafa. Jur ca nu am crezut ca se poate asa ceva, dar pustiul asta realizase imposibilul. Plus ca nu stiu cum reusea sa vada drumul din cauz aparului. Probabil ca pustiul cu creasta avea rol de ajutor...ca pentru orbi. Ala cu parul in ochi avea si vreo 4-5 piercinguri in buze, si cred ca daca aveam un magnet la mine m-as fi distrat pe cinste. Mi-am dat seama ca astia cu piercinguri pot fi calmati rapid daca te ataca. O miscare rapida si ramane fara inel si bucata de carne de care e atasat.

Baietii astia descoperisera probabil de curand ce inseamna cuvantul homosexual. Si ori erau tare mandri ca fac si parte din categoria asta sau credeau sincer ca a-i spune cuiva ca e homosexual chiar e o jignire. La una din staii intra niste suporteri... dinamovisti??...parca... si astia imediat s-au ascuns printre lumea din metrou, nu care cumva sa fie luati la ochi. Cum au coborat microbistii au inceput astia doi sa scandeze "imenso homosexuale", "gigante homosexuale". Am ramas cu gura cascata.

Tare sunt curioasa ce se poate intampla in evolutia unui copil ca sa ajunga in halul asta. Oare cum ii lasa parintii sa iasa asa din casa? Al meu copil daca va face vreodata asa ceva il leg de pat, il tund si-i dau si doua peste ceafa sa-i vina mintea la cap. Si oare ce o fi in minte pustilor astora cand se vad in oglinda? Sunt mandri ca atrag privirile socate ale oamenilor? Evident ca toti din metrou se holbau mai mult sau mai putin discret... inclusiv o bratranica care cred ca odata ajunsa acasa a inceput sa se roage cu lacrimi in ochi pentru ca au ajuns "ghiavolii pe pamant".

Mi-e mila de pustii astia. Sunt penibili. Se cred atat de "cool" aratand de parca ar fi intrat cu degetele in priza, dar fug de mananca pamantul cat toata "culosenia" lor atrag atnetia celor mai putin "cool" sau educati. Nici macar emo parca nu-i pot numi...un fel de punk-grunge-emo ratat.

De aia imi placea regulamentul liceului in care am invatat. Nu aratai normal nu intrai in scoala. Aveai piercinguri la vedere, ti le insurubai la loc dupa ce ieseai de la ore, aveai creasta sau parul verde cu roz, nu erai primit pana nu erai tuns si cu o culoare normala a parului.

Sunt curioasa...oare de cate ori si-au luat bataie pustii astia pt ca nu si-au tinut gura cand trebuia? Ca orict as fi eu impotriva violentei mi-ar fi placut sa vad ce se intampla daca un microbist din ala mai colorat ar fi ramas in metrou sa-i auda cum scandeaza astia doi "imenso homosexuale"...

Niciun comentariu: