joi, 26 iunie 2008

Ce am mai vazut ... partea 2

The Forbidden Kingdom

Un film foarte frumos. Primul film cu Jackie Chan si Jet Li. Eu vazusem initial The Lost Empire cu Bai ling si Thomas Gibson. Cam aceasi poveste, dar alt film! Scenele de lupta intre Jackie Chan si Jet Li sunt superb coregrafiate. Din punct de vedere vizual este in film foarte frumos. Cea mai tare replica din tot filmul este: "But he's not even chinese!" Replici amuzante, decoruri de-ti iau ochii, lupte spectaculoase... un film ce merita intr-adevar vazut.

Street Kings

Keanu Reeves s-a facut barbat! E un politist mai mult sau mai putin corupt, care conduce un Dodge Charger SRT8 negru (de care Alex s-a indragostit iremediabil) si care trebuie sa pice tap ispasitor pentru mizeriile sefului si a colegilor sai. Numai ca omul nu e de acord...



Definitely, Maybe

O comedie romantica tare haioasa cu Ryan Reynolds, Rachel Weisz, Isla Fisher si Elisabeth Banks. Will Hayes (R.R) ii povesteste fiicei sale de 11 ani cum s-a indragostit el de mama ei. Problema e ca in poveste apar trei femei si Maya (fiica) trebuie sa ghiceasca care din ele e mama ei. Povestea nu se termina cu aflarea adevarului de catre pustoaica, pentru ca, ca orice comdie romantica, trebuie sa aiba un happy-end, si filmul asta se conformeaza.

Niciun comentariu: