joi, 21 august 2008

Reteta... de cocalar

Mi-am dat seama cum se poate "prepara" cocalarul perfect....sau aproape... Se ia una bucata pusti de maxim 16 ani, la vreo 1,60 m (ca sa fie un pic complexat de inaltimea lui), foarte slab, dar care se duce la sala sa traga de fiare. Acest pusti este musai sa asculte house sau manele si sa stie ca fetele pica pe spate atunci cand aud replici profunde de genul: "ce face fetele?".

Aceasta este sa-i zicem..."baza". Aceasta baza are nevoie de inca cateva ingrediente vitale, fara de care nu ar putea ajunge la rangul de cocalar, si ar ramane doar un... penibil. Se adauga o pereche de blugi care e musai sa fie cat mai accesorizati si eventual sa aiba si un nume de mare angajament tesut pe crac. Se ia lantul de la bicicleta, in prealabil aurit si se atarna de gat, sa vada fetele ce valoros este. Se taie o bucata zdravana din ciorapii negri de iarna ai lu' mama si se leaga pe cap (ca asa are "rapperi" si "gangstarii" periculosi... chilotii legati pe cap) peste care se pune o sapca bengoasa. In functie de look-ul dorit, sapca se pune intr-o mare varietate de moduri, care mai de care mai "cul". Bineinteles ca bluza/camasa/tricoul "de firma" este optional vara, mai ales ca trebuie scosi in evidenta muschii proaspat achizitionati la sala. Aceasta bluza/camasa/tricou "de firma" se poarta lejer aruncata pe un umar sau indesata in buzunarul din dreapta spate al pantalonilor. Bineinteles ca nu poate lipsi mobilul din care rasuna suav cele mai penale manele, pentru ca se stie ca fetele raspund mai prompt la avansuri daca atmosfera este indulcita de muzica de calitate.

Bineinteles ca aceasta reteta poate suferi modificari in functie de sexul si gusturile pretendentului la titlul de cocalar/cocalarita.

***

Cam asta vad eu zilnic cand ma duc la mall-ul din Vitan (langa care lucrez)... fete de fete si baieti de baieti, pentru care dusul la mall reprezinta maximul de devenire, pentru ca o punga cu puma sau nike le atesta incontestabila valoare.

2 comentarii:

Mugurel Tudor spunea...

Tot pe acolo lucrez şi eu. PGV Tower? :)

Adi spunea...

nope, biroul e intr-un bloc fix de langa mall, la etajul 1. ceea ce inseamna ca am si deosebita placere sa-i aud cand se duc la "shopping", cu maneaua urland in masina de li se scutura tablele de pe rabla.