marți, 2 septembrie 2008

Ma enerveaza...

...bloggerii care incep sa isi trateze cititorii ca pe niste cretini. De ce poti scrie bine si normal la inceput, fara a simti nevoia ca din 2 in 2 cuvinte sa explici ce tocmai ai scris, si apoi te schimbi total si explici fiecare rahat? Oare atata incredere ai in cei care te citesc de ii tratezi precum niste cititori de Libertatea? Sau oare blogging-ul deja a devenit o afacere si te intereseaza numarul, nu calitatea cititorilor tai?

Doar pentru ca in comentarii ai destui retarzi care iti aduc injurii sau care scriu numai balarii, nu inseamna ca trebuie sa ii tratezi pe toti la fel...unii au auzit despre ce scrii tu acolo, altii stiu sa foloseasca wikipedia sau google...pacat, era chiar OK blogul la inceput, acum am ajuns sa il citesc precum un gsp (in maxim 2 min, am terminat de citit totul pe ziua aia si daca inainte stateam sa citesc si comentarii, acum chiar mi se falfaie pentru ca devine clar ce fel de oameni vor fi atrasi)

...nu dau numele sau adresa blogului, pentru ca nu am chef de certuri stupide sau sa creada ca fac asta doar ca sa atrag cititori, asa cum procedeaza altii cand insulta bloggeri mai cunoscuti...usor, usor au disparut multe bloguri pe care le citeam constant...acum cred ca au ramas sub 10 si continua sa scada

Niciun comentariu: