joi, 5 februarie 2009

Printesa de Mall

Printesa de Mall este o subspecie a pitipoancei. Se stie ca orice pitipoanca se simte ca pestele in apa cand ajunge la mall. Acest lacas este ca un fel de Sfant Graal, de Pamantul Fagaduintei, unde pitipoanca poate gasi absolut tot ce-si doreste, dar mai ales posesor de portofel gros care sa-i cumpere absolut tot ce-si doreste.

Printesa de Mall este insa un pic mai deosebita. In vreme ce pitipoanca de rand ajunge la mall abia dupa program sau dupa ce a strans bani sa vada si ea un film la Multiplex (Movieplex...etc) ca e trendi, Printesa de Mall poate fi gasita in mall in miezul zilei, pe la 12-1, pendulandu-se prin magazine impreuna cu "fetele ei" si scanand potentiali posesori de portofel gros, sau, in cazul cel mai fericit, fiind insotita de posesorul de portofel, profitand din plin de bancnotele cu multe zerouri ca sa-si cumpere haine purtabile cu pretul si eticheta la vedere (sa se vada cat e ea de valoroasa) si mancand de la Mec ca asa e cul.

Intotdeauna la ora pranzului le vezi cate 2-3, la brat, cu buricul la vedere, plimbandu-se de la un fast-food la altul, asteptand mai mult sau mai putin rabdatoare ca iuby sa se hotarasca de unde sa le cumpere de mancare.

Sunt si Printese de Mall independente (adica au banii proprii = de la mama/tata), insa comportamentul este acelasi asa ca nu o sa ma obosesc sa le descriu si pe ele.

Niciun comentariu: