vineri, 12 iunie 2009

Royal Pains

Zilele trecute am vazut episodul pilot al unui nou serial TV - Royal Pains. Nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult. Am ras aproape in continuu pe toata durata episodului. Se pare ca e acelasi regizor ca si la Burn Notice. O alegere buna tinand cont de cat de bun e serialul.

Revenind... Royal Pains are toate sansele sa devina un serial cu un foarte mare succes.

Hank Lawson este un medic foarte bun, care este dat afara din spitalul in care lucra pentru ca dupa finalizarea unei operatii a unuia dintre "prietenii" spitalului, s-a dus sa aiba grija de un pusti pe care-l adusese el la spital. Ghinionul a fost ca mosul a murit din cauza unor complicatii neprevazute, insa pustiul a supravietuit. Prin urmare a fost concediat si niciun spital nu mai vrea sa-l angajeze. Ca sa fie tacamul complet, logodnica il paraseste si creditorii ii iau toata mobila din casa. Fratele lui Hank, Evan, vine si-l ia pe sus pentru un week-end in Hamptons. Intra fraudulos la o petrecere si cand ii e lumea mai draga, Hank se trezeste fata in fata cu o urgenta. O tanara prabusita pe podea in convulsii. Din neant apare un medic "privat" care se pregateste sa-i administreze o injectie crezand ca a luat o supradoza de droguri. Noroc ca Hank se afla prin preajma si isi da seama ca de fapt tipa a avut o reactie alergica la insecticidul inhalat in sera conacului in care se tinea petrecerea.

Imediat i se ofera un "loc de munca", insa Hank nu vrea sa fie un astfel de medic. Refuza inclusiv rasplata pentru efortul sau, insa ulterior descopera ca Boris (proprietarul conacului) i-a lasat cadou un lingou de aur!

De aici lucrurile se complica pentru Hank, pentru ca "lucrurile se afla repede in Hamptons" si incepe sa fie asaltat de telefoane de la bogatani care-i solicita serviciile...

Niciun comentariu: