marți, 27 iulie 2010

Si cica sa nu ma enervez

Ajung la concluzia ca romanii sunt prosti in marea lor majoritate. Sau macar pe jumatate. Pai alta explicatie nu exista pentru asa ceva. Bai fratilor! V-a prostit caldura?

Cum e posibil ca 41% din romani sa fie de parere ca Ceausescu (sau si mai grav, cineva exact ca el) ar fi o solutie buna pentru Romania?! Ce se intampla oare cu electoratul roman? Asa disperat a ajuns incat nu-si mai aduce aminte cozile interminabile la paine? Laptele, ouale si zaharul date pe ratie? Luxul fantastic pe care-l reprezenta o banana? Faptul ca nu aveam apa curenta in timpul zilei si energia electrica se oprea zilnic intre anumite ore? Ca nu erau strazi iluminate si ca eram cu totii indoctrinati de mici? Si mai important decat atat: au uitat ca nu aveai voie sa ai o parere proprie si sa ti-o exprimi?

Imi pare sincer rau pentru tara asta. S-a dus dracului si se pare ca in loc sa ne desteptam mai rau ne prostim pe zi ce trece. Discernamantul si bunul simt devin calitati pe cale de disparitie si incepem sa ne meritam din pacate, din ce in ce mai mult conducerea de cacat pe care o avem.

La un popor de prosti cum sa ai pretentii de inteligenta, coerenta si bun simt la conducere?

Un comentariu:

Night Elf spunea...

Pai cum sa nu fie asa mai Adi cand generatii intregi au fost spalate pe creier in cel mai propriu sens al cuvantului? Asta nu e decat dovada ca propaganda aia de doi lei a reusit. Si cum sa nu fie asa cand hai s-o recunoastem, cel putin jumatate din cei pe care ii stim o ardeau la greu prin birouri comentand etapa, citind Scanteia si altele de gen, in timp ce leafa mergea. Si mai mult, stiau ca o sa mearga si maine, si poimaine, si tot asa. Iar acum cand, surpriza, trebuie sa muncesti ca prostu' pentru salariul pe care-l ai si nici ala sigur, normal ca parca iti vine sa votezi si cu Ceausescu numai sa fie ca inainte.