vineri, 11 martie 2011

Drive Angry - 3D

Drive Angry - 3D delivers! Fiind regizat de Patrick Lussier am sperat sa ne placa la fel de mult ca si My Bloody Valentine. Si omul a dat lovitura si de data asta.

Este un film de actiune care te tine lipit de ecran. Ca de obicei povestea serveste decat ca baza pentru multe explozii, impuscaturi, batai, masini puternice conduse nebuneste si cu o precizie fenomenala, o blonda buna rau care pe langa faptul ca e buna rau, mai si e in stare sa arunce pumni in stanga si in dreapta fara sa se planga ca si-a rupt o unghie.

Muzica e si ea la inaltime. Cu ocazia asta am descoperit cateva melodii misto rau si am realizat ca un film cu masini puternice este nimic fara o muzica pe masura.

Nicholas Cage impreuna cu podoaba sa capilara face un rol tare credibil. La urma urmei punctul lui forte pare a fi privirea fixa si extrem de incruntata. Face grr, apasa pe acceleratie si pare ca nu vrea nici in ruptul capului sa moara. Din nou!

Wiliam Fichtner este contabilul Iadului. Si pentru ca domnul Cage a fugit din Iad si numarul detinutilor nu mai iese corect, Contabilul trebuie sa-l aduca inapoi unde ii e locul. William Fichtner este perfect ales pentru rolul asta. Este extrem de amuzant felul in care abordeaza aducerea lui Milton (Cage) inapoi:



Amber Heard e blonda buna care imparte pumni. La cat de convingatoare e, m-as gandi de 2 ori inainte sa o supar.

Filmul overall este foarte vizionabil. Noua ne-a placut foarte mult, iar mie personal, suficient de mult incat sa mai vreau sa-l mai vad inca odata.

Niciun comentariu: