luni, 19 mai 2008

Femei tampite

Urasc femeile tampite! Si sunt al dracului de multe!

Cat de greu o fi frate sa gandesti? Oare creierul lor opereaza doar o functie pe rand? Acum respir... acum clipesc... mai multe functii deodata si parca se scurtcircuiteaza. Sa explic ce m-a enervat atat de mult. Ca de obicei la toaleta pt femei e coada. Or fi avand femeile vezica mai mica? Ma indoiesc. Dupa ce astept o vesnicie sa iasa cine ocupa toaleta, intra doua printese impreuna... ok... nu zic nimic.... poate ca in grup se misca mai repede. Si astept vreo 10 minute sa iasa... tipa din fata mea deja era la capatul rabdarilor. Deschide usa sa le zoreasca si ce faceau ele? Se uitau in oglinda si vorbeau! Imi venea sa le pocnesc. Parca o faceau in ciuda noastra... ca daca ele au asteptat sa intre, restul proastelor de la coada de ce sa nu astepte mai mult? Plus ca majoritatea femeilor care folosesc o toaleta publica nu au idee la ce foloseste cosul de gunoi de langa bolul de wc... au pretentii de printese dar cand vine vorba sa arunce hartia unde trebuie, deja le depaseste subiectul...

Ma enerveaza rau femeile care par ca nu gandesc deloc. Si mai rau ma enerveaza alea care au pretentii de culte si inteligente, dar cand vine vorba de ceva de bun simt elementar, sunt zero barat.

Dragelor, chestia aia pe care o aveti in cutia craniana ajuta la mai mult decat la alegerea rujului care sa se potriveasca cu bluza mov in picatele lila.

Niciun comentariu: