luni, 15 septembrie 2008

Week-end sangeros

Mai intai trebuie sa clarific ceva: familia mea e compusa dintr-o parte umana si una canina. Cea canina din 2 parti: catelul sora-mii - aka Goldi - si catelul alor mei - Pufica. 2 femele, amandoua cu prea multa personalitate, si pentru ca "this room ain't big enough for the both of us" ocazional se mai iau la bataie. Pana acum nimic serios. Cel putin pentru caini, ca de fiecare data cand le-am despartit, noi (partea umana) ne-am ales cu muscaturi, julituri, zgarieturi, etc...

Aseara, dupa o zi intreaga de maraituri mai mult sau mai putin sonore, "all hell broke loose".

Goldica a incoltit-o pe Pufica si i-a troznit cateva labe in cap. Pufica, cu o privire de "te omor!" a sarit si ea la Goldica inhatand-o de o laba. Baga sora-mea piciorul intre ele, le desparte si apare sangele. Nu al ei, ci al Puficai.

Trebuie sa mentionez ca Pufica are 15 ani si vreo 5 kg cand e grasa, iar Goldica 8 ani si cred ca depaseste bine 10-12 kg.

Bineinteles ca atunci cand a aparut sangele, ne-am cam panicat pentru ca Goldica o poate aranja definitiv pe Pufica daca isi pune mintea cu ea.

Drept urmare am bagat cainele ranit in cada... impresionant sa vezi cum sare sange la fiecare respiratie. Sora-mea vroia sa o curete cu dusul, dar in loc sa-i dea cu apa pe nas, ii baga dusul in ochi, drept urmare cainele deja stresat si speriat facea ca toti dracii. Intr-un final am dat toata lumea afara din baie si am curatat cainele de sange, care surpriza! s-a si calmat! Bineinteles ca a spune ca s-a calmat e o exagerare, pentru ca tot a mai tremurat cateva minute, a considerat de cuviinta sa se plimbe pe langa cainele-agresor si a latrat cat a tinut-o gura cand am plecat spre Bucuresti...

Un final apoteotic pentru un week-end calm si fara prea multe evenimente.

4 comentarii:

Night Elf spunea...

Freaky! Dar mai interesant ar fi fost sa se ia partea feminina a partii umane a familiei la paruiala ;)

Adi spunea...

eh...nici chiar asa. ca parea mai grav decat este. pe mine de fapt ma umfla rasul. pt ca cainele sora-mii statea bosumflat si amarat pe un scaun, iar cainele alor mei topaia tantosa printre noi, parca era mandra de ranile ei de razboi... mie mi se pare tare interesant de urmarit reactiile cainilor dupa eveniment. una e blegita ca a certat-o stapana, cealalta e mandra ca chiar daca si-a luat bataie, tot ea e alfa-dog in casa aia.

Night Elf spunea...

Iti imaginezi ce iesea daca isi facea aparitia si un mascul acolo?

Adi spunea...

sincer... cred ca si-o lua de la amandoua :D