miercuri, 3 octombrie 2007

Etapa 2 CL 2.10.2007 Partea I

Grupa E: Lyon - Rangers 0-3 (McCulloch, Cousin, Beasley) si Stuttgart - Barcelona 0-2 (Puyol, Messi)

Rangers este surpriza grupei momentan si daca reuseste sa castige meciurile de pe teren propriu, se va califica in dauna lui Lyon (Stuttgart este parca debutanta in CL). Fenomenal joc facut cu Lyon, 3 mari ocazii toate fructificate in timp ce Lyon nu a avut o ocazie mai periculoasa.

Barcelona a avut mai multe ocazii ca cei de la Stuttgart, dar trebuie sa ii multumeasca lui Valdes ca nu a intrat la pauza in dezavantaj...Mario Gomez e un atacant fenomenal care il va tine mult timp pe Marica pe banca de rezerve, sper ca Gomez sa ajunga la Inter in curand (i-ar putea lua locul lui Adriano fara nici o problema, este mult mai rapid si mult mai puternic in jocul aerian si este si neamt, ceea ce garanteaza seriozitatea sa)

Grupa F: Dinamo Kiev - Sporting Lisabona 1-2 (Vaschuk/Tonel, Polga) si Man Utd. - AS Roma 1-0 (Rooney)

Dupa portarul lui Besiktas in runda trecuta, a venit randul lui Shovkovski sa il compar cu Carlos: o minge nu parea in stare sa retina, 2 goluri primite pe greselile lui, Sporting a stiut sa profite de asta...Manchester a avut noroc ca i-a intrat lui Rooney sutul, Roma putea egala la ultima faza din meci...comentatorii l-au confundat pe Nani cu C. Ronaldo...C. Ronaldo nu prea s-a vazut pana ce i-a spart arcada Vucinic, incercand sa isi protejeze mingea de C. Ronaldo care se agata disperat de mana sa...

Grupa G: CSKA Moscova - Fenerbachce 2-2 (Krasic, V. Love/Alex, Deivid) si Inter Milano - PSV Eindhoven 2-0 (Ibrahimovici -2)

Frumos meci CSKA cu Fenerbahce, comentatorii reusesc sa distruga si un rezumat: golul lui Deivid cica este o bijuterie, un gol magnific...cand portarul ia gol pe sub el de la 30 m, eu il consider sut bun, dar eroare de portar...plus faza cu "CSKA revine la conducere" in conditiile in care CSKA a condus doar la 2-1 pentru ca scorul a evoluat asa: 0-0, 0-1, 1-1, 2-1, 2-2...eu stiam ca poti reveni la conducere doar daca ai mai condus o data inainte in acel meci, dar deh, nu te pui cu invatatii...Vagner Love a cam distrus apararea Fener-ului, Fener are 4 puncte din 2 meciuri si este pe locul 2 in grupa...dubla cu PSV va decide cine se califica mai departe.

Marea realizare a lui Chivu toata noaptea, in afara de cele 2 galbene primite (mai mare idiot ca asta doar Mutu mai e): a fost al doilea care a sarit sa il imbratiseze pe Ibrahimovici dupa primul gol...ce mai, e super jucator numai si pt asta...uitam de faptul ca nu a reusit sa-l tina mai deloc pe Lazovici...fenomenal golul 2 al lui Ibrahimovici si el si-a obtinut si penalty-ul de 1-0...doar juca in fata lui PSV, echipa pe care o cunoaste de cand juca la Ajax...Cred ca cei de la Ajax plang cand vad ca l-au cedat atat de usor pe Kenneth Perez
Comentatorii au reusit iar sa faca o confuzie teribila: au crezut ca la o lovitura libera pentru PSV, Kenneth Perez e cel care a ratat din fata portii, cand colo cel care ratase era Eric Addo...negru, alb, ce mai conteaza culoarea pielii...incep sa cred ca astia nu disting culorile sau macar numerele de pe tricouri...asta intra la categoria Bergkamp = Henry

Grupa H: Steaua - Arsenal 0-1 (Van Persie) si Sevilla - Slavia Praga 4-2 (Kanoute, L. Fabiano, Escude, A. Kone/ Pudil, Kalivoda)

Daca Sevilla isi revine, s-ar putea ca Steaua sa si-o fure urat in dubla cu ei...Kanoute a jucat extraordinar, L. Fabiano a ratat incredibil de mult si Slavia pare ca a jucat destul de deschis.

Niciun comentariu: